Campioana de anul acesta de la Wimbledon a anunțat de curând câteva modificări în componența echipei ei. După ce Darren Cahill și-a făcut revenirea în echipa Simonei, Daniel Dobre s-a despărțit de ocupanta locului patru în clasamentul WTA. Recent, Simona a început pregătirea pentru noul sezon competițional, iar alături de ea și-a făcut apariția fostul antrenor al Irinei Begu și Mihaelei Buzărnescu.
Artemon Apostu-Efremov a fost anunțat oficial în echipa dublei campioane de Grand Slam din Constanța, iar Darren a postat pe contul personal de Instagram. “De abia așteptăm să lucrăm cu tine, Arti”, a scris Darren Cahill pe contul personal de Instagram.Campioana de anul acesta de la Wimbledon efectuează antrenamentele în Dubai, acolo unde temperaturile se apropie de cele din Australia.

Componența echipei Simonei Halep

US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
IERI LA 12:43
Din echipa Simonei Halep fac parte Darren Cahill, Artemon Apostu-Efremov, Teo Cercel (preparator fizic) și Cosmin Diaconeasa (fizioterapeut). Simona Halep va începe noul sezon competițional la Adelaide (12-18 ianuarie), orașul natal al lui Darren Cahill: "Când am auzit pentru prima oară despre acest turneu, am spus că voi participa cu siguranţă", a declarat Halep, în vara acestui an. Mai apoi, Simona va merge la Melbourne pentru primul turneu de Grand Slam al anului (20 ianuarie – 2 februarie).
https://i.eurosport.com/2019/12/07/2731676.jpg
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
US Open
"Le-am zis de atunci <Tăceți naibii din gură>!". Navratilova îi ia apărarea Emmei Răducanu
13/09/2021 LA 08:28