Campioana de anul acesta de la Wimbledon a anunțat de curând câteva modificări în componența echipei ei. După ce Darren Cahill și-a făcut revenirea în echipa Simonei, Daniel Dobre s-a despărțit de ocupanta locului patru în clasamentul WTA. Recent, Simona a început pregătirea pentru noul sezon competițional, iar alături de ea și-a făcut apariția fostul antrenor al Irinei Begu și Mihaelei Buzărnescu.
Artemon Apostu-Efremov a fost anunțat oficial în echipa dublei campioane de Grand Slam din Constanța, iar Darren a postat pe contul personal de Instagram. “De abia așteptăm să lucrăm cu tine, Arti”, a scris Darren Cahill pe contul personal de Instagram.Campioana de anul acesta de la Wimbledon efectuează antrenamentele în Dubai, acolo unde temperaturile se apropie de cele din Australia.

Componența echipei Simonei Halep

Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
ACUM 9 ORE
Din echipa Simonei Halep fac parte Darren Cahill, Artemon Apostu-Efremov, Teo Cercel (preparator fizic) și Cosmin Diaconeasa (fizioterapeut). Simona Halep va începe noul sezon competițional la Adelaide (12-18 ianuarie), orașul natal al lui Darren Cahill: "Când am auzit pentru prima oară despre acest turneu, am spus că voi participa cu siguranţă", a declarat Halep, în vara acestui an. Mai apoi, Simona va merge la Melbourne pentru primul turneu de Grand Slam al anului (20 ianuarie – 2 februarie).
https://i.eurosport.com/2019/12/07/2731676.jpg
Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
ACUM 16 ORE
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
IERI LA 18:22