Pe 8 februarie începe primul turneu de Grand Slam al anului, în direct pe Eurosport, iar Simona Halep, care s-a antrenat săptămâna aceasta alături de jucătorul Sergiu Celebidachi, își dorește să ajungă din nou în ultimul act, așa cum a făcut în 2018. Anul trecut, campioana noastră s-a oprit în semifinale, acolo unde a fost eliminată de finalista Garbine Muguruza. În orice caz, Simona e conștientă că nu va fi ușor de îndeplinit niciun obiectiv măreț.
Chiar dacă 2020 a fost un an guvernat de pandemia de coronavirus, Simona Halep a reușit să-și treacă în palmares nu mai puțin de trei trofee: Dubai, Praga și Roma. Anul acesta, speră să se descurce şi mai bine: "Încerc să fac tot ce pot mai bine ca să câştig cât mai multe meciuri, însă n-o să fie uşor, pentru toată lumea o să fie greu în perioada asta. Momentan plec în Australia, sper să fac treabă bună acolo. Vom vedea cum o să decurgă anul acesta, sper mai bine decât celălalt, care a trecut", a spus Simona Halep, care va debuta în noul sezon pe 31 ianuarie, la turneul WTA 500 de la Melbourne.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
ACUM 5 ORE

Simona Halep are de unde alege! WTA a publicat calendarul competițional

Programul competițional din 2021 a fost dat publicității marți de către WTA, până la data de 11 iulie. Calendarul publicat de WTA are în continuare statut provizoriu, însă are darul de a le oferi sportivilor o mai bună perspectivă în ceea ce privește programul pe care-l pot avea: cele două turnee de Grand Slam ale verii, Roland Garros și Wimbledon își păstrează pozițiile normale.
În afara decalării Australian Open-ului, deja confirmată de câteva săptămâni - când a fost publicat calendarul primelor șapte săptămâni, programul schițat de WTA include acum următoarele 20 de săptămâni și nu aduce modificări susbtanțiale în ceea ce privește principalele turnee de obiectiv ale sezonuluui. Unica absență - dar, din nou, deja cunoscută, este absența turneului de la Indian Wells, înaintea celui de la Miami; întrecerea din California ar putea apărea ulterior în program.
Tenis
Simona Halep luptă cu zâmbetul pe buze! Cum așteaptă românca să-și dovedească nevinovăția
ACUM 12 ORE
Tenis
Simona Halep a revenit pe teren! Unde și cu cine se pregătește la o lună după ce a fost suspendată
24/11/2022 LA 11:26