WTA a publicat pe site-ul oficial un top al celor mai spectaculoase meciuri din acest sezon competițional. Meciul jucat de sportiva noastră la Turneul Campioanelor împotriva Biancăi Andreescu a fost catalogat ca fiind al cincilea cel mai spectaculos. Reprezentanta noastră s-a impus în fața canadiencei cu scorul de 3-6; 7-6 (6); 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 30 de minute.
WTA notează că cel mai impresionant aspect al victoriei Simonei Halep este faptul că românca a salvat minge de meci în setul secund al partidei. Bianca și-a întâlnit în sfârșit idolul pe terenul de tenis și s-a descurcat admirabil, fiind la doar un punct distanță de victorie. Totuși, Simona a fost mai inspirată în momentele tensionate și a trimis meciul în set decisiv pentru ca acolo să se impună.

Simona Halep – Bianca Andreescu, meci spectaculos

Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
ACUM 5 ORE
"Pentru Andreescu, să-și înfrunte eroina pe una dintre cele mai prestigioase scene din tenis a fost o experiență dulce-amăruie. A fost capabilă să-și țină idolul la distanță, dar a suferit o accidentare în mijlocul meciului, incident care a părut că i-a afectat experiența", au notat cei de la WTA pe site-ul oficial.
Înainte de meci, ambele au vorbit despre confruntarea din prima partidă din grupe.
E ca și cum aș juca sferturile dintr-un Grand Slam în turul întâi. Eu și Simona... întotdeauna am vrut să joc împotriva ei. În sfârșit am șansa aceasta, de abia aștept – Bianca Andreescu
Este incredibil ce a reușit ea. Să câștigi un titlu de Grand Slam al 19 ani, să joci câteva turnee și să le câștigi, este grozav. Sunt entuziasmată să joc împotriva ei – Simona Halep
Rothesay Classic Birmingham
Simona Halep, anunțată pe lista de start la un turneu important, la care a participat o singură dată
ACUM 6 ORE
Roland Garros
Simona Halep, antrenament de 5 stele la Roland Garros! Rivala alături de care se pregătește la Paris
ACUM 15 ORE