După ce au început fulminant și au trecut lejer de perechea ucraineană E.Svitolina/D.Yastremska în primul tur, Simona Halep și Monica Niculescu au părăsit competiția de dublu, după ce au fost învinse de puternica pereche japoneză S.Aoyama/E.Shibahara în 2 seturi, scor 6-1/6-3.
Primul set a fost unul fără istoric, fiind adjudecat de nipone cu 6-1 după numai 23 de minute. Setul 2 a început în aceeași notă de dominare a acestora, dar la 2-0 pentru adversare fetele noastre s-au trezit și au câștigat 3 game-uri la rând. Din păcate, acestea au fost și ultimele, japonezele revenind la cârma jocului și impunându-se clar cu 6-3.

Aventura Simonei Halep la Roma continuă la simplu

VTB Kremlin Cup
Simona Halep luptă pentru un loc în sferturi la Moscova în partida de astăzi cu Veronika Kudermetova
ACUM 5 ORE
După ce a trecut cu bine de primul tur, Simona Halep va juca mâine în optimi cu D. Yastremska, o jucătoare de numai 20 de ani pe care Simona nu a mai întâlnit-o până acum.
Turneul de la Roma este unul aparte pentru Simona Halep, deoarece acolo sportiva noastră și-a început ascensiunea în tenisul mare cu 7 ani în urmă. La ediția din 2013 de la Foro Italico, Simona a început din calificări și s-a oprit abia în semifinale, fiind învinsă de Serena Williams. A urmat o a 2-a jumătate a anului de vis pentru Halep, care și-a trecut în palmares 6 titluri WTA.
Halep este principala favorită a turneului de la Foro Italico, acolo unde a jucat 2 finale în carieră, dar de fiecare dată a fost învinsă de aceeași adversară, Elina Svitolina. În 2017, Halep a câștigat primul set cu 6-4, dar ucrainenaca a revenit și s-a impus apoi cu 7-5 în setul 2 și 6-1 în decisiv. În 2018, Svitolina s-a impus din nou în ultimul act, după un 6-0 neverosimil în primul set și 6-4 în setul 2.
VTB Kremlin Cup
Organizatorii turneului de la Moscova au anunțat programul de joi! La ce oră va juca Simona Halep
ACUM 20 ORE
VTB Kremlin Cup
Simona Halep s-a întâlnit la Moscova cu cel mai înfocat fan! Surpriză neașteptată: "Fără cuvinte!"
IERI LA 08:01