Vom avea parte de un duel România - Ucraina în primul tur al tabloului de dublu al turneului WTA de la Roma. După ce Halep și-a aflat traseul la turneul de la Roma, a venit rândul tabloului de dublu.
Simona Halep va face echipă cu Monica Niculescu iar cele două vor înfrunta în prima rundă perechea din Ucraina formată din Elina Svitolina și Dayana Yastremska. Svitolina este în acest moment numărul 5 mondial iar partenera sa, în vârstă de doar 20 de ani, ocupă poziția a 85-a în clasamentul WTA.

Simona Halep și Monica Niculescu, adversare dificile la Roma

Laver Cup
Laver Cup 2021: Top 5 schimburi de la competiția câștigată clar de Echipa Europei
ACUM 3 ORE
Simona Halep, care este cap de serie nr. 1 la turneul singles de la Roma, va avea parte astfel de un duel dificil chiar din primul tur la dublu. Monica Niculescu, numărul 136 mondial, îi va fi parteneră iar cele două vor da piept cu două tenismene extrem de bine cotate.
Dacă Halep și Niculescu vor trece de primul tur, vor da piept cu echipa câștigătoare dintre S. Aoyama/E. Shibahara și K. Bertens/A. Rus.
Raluca Olaru va participa și ea la proba de dublu alături de Anna-Lena Friedsam iar cele două vor da piept cu Sofia Kenin și Bethanie Mattek-Sands. La turneul de la Roma participă și Irina Begu care tocmai s-a calificat pe tabloul principal.
Tenis
Schimbări în clasamentul WTA: o nouă coborâre pentru Simona Halep! Câte poziții a urcat Buzărnescu
ACUM 3 ORE
Tenis
Simona Halep împlinește 30 de ani! Cum a fost anul 2021 pentru sportivă și ce urmează pentru ea
ACUM 5 ORE