Simona Halep (4 WTA) și Patricia Țig (113 WTA) se află în finala anchetei WTA pentru lovitura anului. Cele două au avansat în ultimul act, unde se mai află doar alte două adversare.
Simona Halep a ajuns în finală grație unei lovituri din meciul cu Eugenie Bouchard, de la turneul din Dubai. La scorul de 7-6, 1-0, constănțeanca părea să piardă punctul respectiv, după ce sportiva din Canada a avansat la fileu, însă Halep a surprins-o cu o lovitură dificilă, mingea depășind-o pe adversara sa.

Simona Halep și Patricia Țig, în finala pentru lovitura anului

Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
IERI LA 13:20
În schimb, Patricia Țig a impresionat cu o lovitură reușită la turneul de la București, în meciul cu Laura Siegemund, la scorul de 6-3, 2-1. Românca a lovit în diagonală, de sus, trimițând mingea pe tușă, fapt care a surprins-o și pe adversara sa.În finală se mai află poloneza Iga Swiatek, pentru o lovitură din meciul cu Kristyna Pliskova, de la Lugano, și ucraineanca Elina Svitolina, pentru o execuție din partida cu Simona Halep, de la Turneul Campioanelor.
Premiul WTA pentru lovitura anului în 2018 i-a aparținut Simonei Halep. Atunci, românca a impresionat cu o execuție reușită în meciul cu Agnieszka Radwanska, de la Miami. Patricia Țig, Iga Swiatek și Elina Svitolina nu au obținut niciodată această distincție.
Mediafax
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
22/09/2021 LA 20:40
Tenis
"M-a luat prin surprindere!" Ce a spus Ilie Năstase despre despărțirea dintre Simona Halep și Cahill
22/09/2021 LA 17:33