Simona Halep (4 WTA) și Patricia Țig (113 WTA) se află în finala anchetei WTA pentru lovitura anului. Cele două au avansat în ultimul act, unde se mai află doar alte două adversare.
Simona Halep a ajuns în finală grație unei lovituri din meciul cu Eugenie Bouchard, de la turneul din Dubai. La scorul de 7-6, 1-0, constănțeanca părea să piardă punctul respectiv, după ce sportiva din Canada a avansat la fileu, însă Halep a surprins-o cu o lovitură dificilă, mingea depășind-o pe adversara sa.

Simona Halep și Patricia Țig, în finala pentru lovitura anului

Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
ACUM 9 ORE
În schimb, Patricia Țig a impresionat cu o lovitură reușită la turneul de la București, în meciul cu Laura Siegemund, la scorul de 6-3, 2-1. Românca a lovit în diagonală, de sus, trimițând mingea pe tușă, fapt care a surprins-o și pe adversara sa.În finală se mai află poloneza Iga Swiatek, pentru o lovitură din meciul cu Kristyna Pliskova, de la Lugano, și ucraineanca Elina Svitolina, pentru o execuție din partida cu Simona Halep, de la Turneul Campioanelor.
Premiul WTA pentru lovitura anului în 2018 i-a aparținut Simonei Halep. Atunci, românca a impresionat cu o execuție reușită în meciul cu Agnieszka Radwanska, de la Miami. Patricia Țig, Iga Swiatek și Elina Svitolina nu au obținut niciodată această distincție.
Mediafax
Roland Garros
Halep, consolată de colegele din circuit după eliminarea de la Roland Garros! Mesajele primite
ACUM 12 ORE
Roland Garros
Halep, reacție de mare campioană, după eșecul de la Roland Garros! Mesajul postat în miez de noapte
ACUM 16 ORE