WTA a publicat, miercuri, pe site-ul oficial, lista primelor victorii înregistrate în fața unor jucătoare din Top 10 WTA de actualele ocupante ale primelor 30 de locuri ale ierarhiei mondiale feminine. Pe această listă, în mod evident, o regăsim și pe Simona Halep. Campioana noastră a reușit la ediția din 2011 a US Open-ului, o surpriză de proporții în turul inaugural.
Atunci, Simona a învins-o pe favorita numărul 6, chinezoaica Na Li, care cu doar câteva luni înainte se impusese la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros. Scorul final a fost 6-2, 7-5 în favoarea Simonei, care pe atunci avea doar 19 ani.
"În prima rundă de la US Open 2011, Simona Halep a produs surpriza în meciul contra campioanei de la Roland Garros, Li Na, înregistrând prima sa victorie în fața unei jucătoare din Top 10 WTA, la doar două săptămâni distanță de la prima sa victorie în fața unei jucătoare din Top 20 WTA", transmite WTA.
Australian Open
Australian Open 2022 LIVE BLOG | Iga Swiatek, calificare în semifinale. Tsitsipas - Sinner e acum
ACUM 11 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Mesajul impresionant al Simonei Halep, la plecarea din Australia
IERI LA 06:24
Australian Open
McEnroe a comentat meciul Halep – Cornet de la Australian Open: "Dacă Simona face asta, va fi bine"
IERI LA 01:37