Daniel Dobre lucrat cu Simona Halep încă din 2013, când ea și-a început ascensiunea în WTA. Antrenorul de 52 de ani a fost alături de Halep la succesul de la Wimbledon, dar colaborarea s-a încheiat abrupt la finalul lui 2019.
E clar că jocul său a crescut, dar cel mai important este că a făcut-o la nivel emoțional și mental. Darren a ajutat-o mult. Felul australian de privi viața a ajutat-o mult să se maturizeze, să accepte mai ușor înfrângerile și perioadele mai puțin faste din an, să nu mai fie atât de negativistă
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
ACUM 9 ORE

Simona Halep: "Grand Slam-urile trebuie să aibă prioritate" când tenisul va reveni

Într-un interviul de o oră din cadrul podcastului "Tennis with an accent", Daniel Dobre a dezvăluit că Darren Cahill este motivul schimbării de atitudine fața de pregătirea mentală și tehnologie al Simonei Halep.

Tennis Legends: Simona Halep lucrează în continuare cu un psiholog

E o jucătoare care evoluează mult din instinct, iar la început nu era atât de deschisă către aceste lucruri. El a convins-o să se folosească mai mult de ele, să se concentreze mai mult pe tactică

Personalitatea Simonei

Simona Halep a fost mereu o jucătoare care a luat deciziile fără a se consulta cu alții. Daniel Dobre este convins că acesta este un mare plus pentru acest parcurs fabulos pe care jucătoarea din Constanța l-a avut în ultimii ani.
Are o personalitate foarte puternică, toate deciziile cu privire la antrenori și la cariera ei le-a luat, aproape, tot timpul singură. E ciudat pentru că în România părinții decid totul. Simona la 14-15 ani a zis că vrea să meargă la București să se antreneze, apoi că nu-l mai vreme pe antrenorul X, ci pe Y. A spus OK, mă doare spatele, îmi fac operație de reducere a sânilor. E o persoană foarte inspirată când vine vorba despre altfel de decizii și de fiecare dată aceste hotărâri au făcut-o să acceseze un nivel superior
https://i.eurosport.com/2020/06/21/2836615.jpg

Concentrare maximă

Unul dintre cele mai importante aspecte ale relației dintre antrenor și jucător este concentrarea. Simona Halep a fost mereu o persoană care și-a stabilit obiective și nu s-a abătut de la drumul ei.
În cei 12 ani de când o cunosc nu a întârziat niciodată și nu uită lucrurile pe care discuți, chiar și după multe luni, chiar ani.
https://i.eurosport.com/2020/06/20/2836261.jpg
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
ACUM 9 ORE
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43