Daniel Dobre lucrat cu Simona Halep încă din 2013, când ea și-a început ascensiunea în WTA. Antrenorul de 52 de ani a fost alături de Halep la succesul de la Wimbledon, dar colaborarea s-a încheiat abrupt la finalul lui 2019.
E clar că jocul său a crescut, dar cel mai important este că a făcut-o la nivel emoțional și mental. Darren a ajutat-o mult. Felul australian de privi viața a ajutat-o mult să se maturizeze, să accepte mai ușor înfrângerile și perioadele mai puțin faste din an, să nu mai fie atât de negativistă
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
ACUM 5 ORE

Simona Halep: "Grand Slam-urile trebuie să aibă prioritate" când tenisul va reveni

Într-un interviul de o oră din cadrul podcastului "Tennis with an accent", Daniel Dobre a dezvăluit că Darren Cahill este motivul schimbării de atitudine fața de pregătirea mentală și tehnologie al Simonei Halep.

Tennis Legends: Simona Halep lucrează în continuare cu un psiholog

E o jucătoare care evoluează mult din instinct, iar la început nu era atât de deschisă către aceste lucruri. El a convins-o să se folosească mai mult de ele, să se concentreze mai mult pe tactică

Personalitatea Simonei

Simona Halep a fost mereu o jucătoare care a luat deciziile fără a se consulta cu alții. Daniel Dobre este convins că acesta este un mare plus pentru acest parcurs fabulos pe care jucătoarea din Constanța l-a avut în ultimii ani.
Are o personalitate foarte puternică, toate deciziile cu privire la antrenori și la cariera ei le-a luat, aproape, tot timpul singură. E ciudat pentru că în România părinții decid totul. Simona la 14-15 ani a zis că vrea să meargă la București să se antreneze, apoi că nu-l mai vreme pe antrenorul X, ci pe Y. A spus OK, mă doare spatele, îmi fac operație de reducere a sânilor. E o persoană foarte inspirată când vine vorba despre altfel de decizii și de fiecare dată aceste hotărâri au făcut-o să acceseze un nivel superior
https://i.eurosport.com/2020/06/21/2836615.jpg

Concentrare maximă

Unul dintre cele mai importante aspecte ale relației dintre antrenor și jucător este concentrarea. Simona Halep a fost mereu o persoană care și-a stabilit obiective și nu s-a abătut de la drumul ei.
În cei 12 ani de când o cunosc nu a întârziat niciodată și nu uită lucrurile pe care discuți, chiar și după multe luni, chiar ani.
https://i.eurosport.com/2020/06/20/2836261.jpg
Australian Open
Barbara Schett, impresionată de Simona Halep. Ce a remarcat expertul Eurosport la româncă
ACUM 6 ORE
Australian Open
Anunţul făcut de Osaka, după ce a fost eliminată de eleva lui Cahill, deşi a avut 2 mingi de meci
ACUM 7 ORE