După mai bine de cinci luni de pauză generată de pandemia de coronavirus, Simona Halep și Serena Williams revin în competiții, la două turnee diferite. Circuitul feminin s-a reluat săptămâna trecută cu turneul de la Palermo, însă numele tari apar în competiții de abia de pe 10 august, atunci când atât Simona Halep (2 WTA), cât și Serena Williams (9 WTA), revin pe teren.
Simona Halep a ajuns deja la turneul de la Praga, o competiție care se desfășoară pe zgură, iar Serena Williams va lua parte la întrecerea de la Lexington, care se joacă pe hard, ambele făcând parte din categoria International. Simona a disputat ultimele meciuri oficiale în circuit în luna februarie, la Dubai, turneu pe care l-a câștigat. Serena Williams nu a mai jucat un meci oficial din luna februarie, atunci când juca în Fed Cup.

Simona Halep și Serena Williams revin în competiții

US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43
Dacă pentru Simona Halep programul competițional nu este bătut în cuie sau măcar stabilit, Serena Williams știe că-și dorește să ia parte la toate turneele programate în acest sezon puternic afectat de pandemia de coronavirus. Multipla câștigătoare de Grand Slam țintește titlul cu numărul 24 și face orice pentru a-l obține și pentru a o egala pe Margaret Court. Din acest motiv, ea a anunțat că va fi prezentă cu orice preț la US Open, dar și la turneul premergător acestuia, Cincinnati.
Traseul Serenei Williams la Lexington este unul cu adevărat spectaculos. Ea o va întâlni în primul tur pe Bernarda Pera, iar în turul doi va da peste câștigătoarea dintre Venus Williams și Victoria Azarenka. Simona Halep, de partea cealaltă, a aflat sâmbătă că va evolua în primul tur la Praga împotriva slovenei Polona Hercog. În turul secund, Simona Halep ar putea da peste Patricia Țig dacă aceasta din urmă va trece de Barbora Krejcikova.
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
US Open
"Le-am zis de atunci <Tăceți naibii din gură>!". Navratilova îi ia apărarea Emmei Răducanu
13/09/2021 LA 08:28