Câștigătoare a două titluri de Grand Slam, Simona Halep va încerca în 2021 să-și treacă în palmares și alte titluri mari. Campioana noastră a fost analizată de Lindsay Davenport înainte de debutul în noul sezon competițional. Fosta tenismenă este de părere că Simona regretă că a ales să nu participe la US Open 2020. Românca a pierdut apoi în optimile de la Roland Garros în fața viitoarei campioane, Iga Swiatek.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

"Cred că are nevoie să câștige un Grand Slam. A fost numărul 1 în lume, are deja două titluri de Grand Slam, dar pe măsură ce înaintezi în vârstă apar noi provocări. Cred că Simona regretă faptul că nu a jucat la US Open. Mulți jucători nu au știut la ce să se aștepte la New York, iar Simona a fost puțin speriată de protocoalele sanitare.
Tenis
Simona Halep a dat verdictul! Legătura Emmei Răducanu cu România, indestructibilă: "Au adoptat-o!"
ACUM 4 ORE
Apoi, la Roland Garros nu a obținut ce și-a dorit, pierzând fără drept de apel în optimi cu Iga Swiatek. Cred că Halep își propune să își ridice nivelul în turneele de Grand Slam din 2021. Australian Open va fi o provocare pentru ea, a pierdut la limită cu Muguruza în semifinale, anul trecut, irosind mai multe oportunități. În concluzie, aceasta este ținta ei, un nou trofeu major în 2021", a spus Davenport, pentru Tennis Channel.

Simona Halep și-a stabilit obiectivele pentru 2021

Pe 8 februarie începe primul turneu de Grand Slam al anului, în direct pe Eurosport, iar Simona Halep își dorește să ajungă din nou în ultimul act, așa cum a făcut în 2018. Anul trecut, campioana noastră s-a oprit în semifinale, acolo unde a fost eliminată de finalista Garbine Muguruza. În orice caz, Simona e conștientă că nu va fi ușor de îndeplinit niciun obiectiv măreț.
Chiar dacă 2020 a fost un an guvernat de pandemia de coronavirus, Simona Halep a reușit să-și treacă în palmares nu mai puțin de trei trofee: Dubai, Praga și Roma. Anul acesta, speră să se descurce şi mai bine: "Încerc să fac tot ce pot mai bine ca să câştig cât mai multe meciuri, însă n-o să fie uşor, pentru toată lumea o să fie greu în perioada asta. Momentan plec în Australia, sper să fac treabă bună acolo. Vom vedea cum o să decurgă anul acesta, sper mai bine decât celălalt, care a trecut", a spus Simona Halep.
Tenis
Românii s-au înghesuit să o vadă pe Emma Răducanu la antrenament. Discurs superb în română
IERI LA 15:50
Tenis
Emma Răducanu a sosit în România. Surpriza de care a avut parte
23/10/2021 LA 09:17