Simona Halep a împlinit azi 30 de ani, însă dimineața și-a început-o cu o surpriză neplăcută, asta pentru că a avut parte de un control antidoping spontan: "(Cum e viaţa la 30 de ani? Pe terenul de tenis, aşa am început şi cu doping de dimineaţă. Da, la ora 07:00, da, agenţia antidoping…", a dezvăluit Simona, potrivit Telekom Sport.
Chiar și așa, sportiva noastră nu s-a lăsat afectată de modul în care și-a început prima zi la 30 de ani: "Dar e frumoasă viaţa, mă simt bine, nu mă simt ca la 30 de ani, dar e perioadă frumoasă a vieţii şi încerc să mă bucur cât pot de mult. Tot în teneşi, tot în jeanşi şi un tricou, aşa mă simt comod", a adăugat zâmbind sportiva noastră.
Transylvania Open
Simona Halep – Varvara Gracheva, LIVE TEXT de la ora 18, în optimi la Transylvania Open
ACUM 27 MINUTE

Simona Halep la 30 de ani, o femeie împlinită și foarte fericită

Simona le-a dezvăluit jurnaliștilor azi de dimineață că se simte "foarte împlinită" și își va sărbători ziua de naștere împreună cu familia și prietenii: "Este o zi frumoasă, specială, îmi place s-o petrec cu familia şi prietenii mei, sunt bine, bine că sunt acasă. Sunt foarte mulţumită şi nici nu am putut să visez când eram copil la aşa ceva, pentru că mi se părea imposibil să ajung numărul 1.
La un titlu de Grand Slam am mai sperat, aşa că m-a inspirat doamna Virginia (n.r. Virginia Ruzici) şi domnul Năstase, şi am văzut că se poate, dar numarul 1 nu îmi imaginam. Sunt foarte împlinită, şi pe partea personală, şi profesională, mulţumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă şi pot să joc", a mai spus Simo.
Tenis
Jaqueline Cristian, "on fire" la Transylvania Open: "Dracula îmi poartă noroc". Ce spune de Halep
ACUM 5 ORE
Transylvania Open
Super rezultat pentru Jaqueline Cristian la Transylvania Open! Victorie muncită cu Tomljanovic
ACUM 16 ORE