Simona Halep a plecat în Franța, la Biot, pentru a se pregăti în cadrul Academiei de tenis pe care Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, o deține. Spotriva noastră s-a declarat total impresionată de modul în care a fost primită acolo și a spus că se simte deja că aparține locului.
"Săptămâna aceasta am intrat pentru prima dată într-o academie. Din fericire am ajuns la cea mai bună. Toți cei de la @MouratoglouAcad își pun inima și sufletul în asta în fiecare zi! Mulțumesc tuturor pentru că m-au primit într-un mod atât de cald. M-am simțit ca și cum aș fi fost aici dintotdeauna", a scris Simona pe rețele de socializare, alături de poze cu întreaga ei echipă, inclusiv cu managerul Virginia Ruzici.
Roland Garros
Ora de start a meciului Simona Halep - Nastasja Schunk în primul tur la Roland Garros 2022
ACUM 9 ORE
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep a reluat antrenamentele pentru Indian Wells și Miami

Simona Halep mai are la dispoziție câteva zile de odihnă, până ce va reveni în competiții oficiale. Românca, fost lider mondial în clasamentul WTA, va juca la Indian Wells, turneu pe care l-a câștigat în 2015. Competiția din Statele Unite ale Americii, care face parte din categoria turneelor de 1000 de puncte, se va disputa în perioada 9-20 martie.
După Indian Wells, dacă totul merge conform planului, Simona Halep va face deplasarea la turneul de la Miami, care debutează pe data de 23 martie și se încheie pe 3 aprilie. Aceste două turnee sunt ultimele din sezonul de hard înainte ca sportiva noastră să treacă la competițiile desfășurate pe suprafața preferată de joc, zgura.
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit ce rol are în echipa Simonei Halep, înainte de RG: "Nu sunt Dumnezeu!"
ACUM 13 ORE
Roland Garros
Roland Garros | Istoria turneului de Grand Slam din capitala Franței
ACUM 13 ORE