Simona Halep a suferit anul trecut la turneul de la Roma o accidentare teribilă care a ținut-o departe de teren pentru câteva luni bune. Chiar dacă a revenit în circuit în finalul anului trecut, rezultatele nu au fost cele scontate. De curând, spotriva noastră a anunțat o colaborare cu Patrick Mouratoglou, un parteneriat surprinzător, dar care e foarte grăitor ân privința dorințelor româncei.
Totuși, nu toată lumea are încredere că Simona Halep va reveni în elita tenisului mondial, acolo unde și-a propus să ajungă. Reputatul antrenor Dieter Kindlmann, fost tehnician al nemțoaicei Angelique Kerber, a vorbit despre lupta pentru supremație în circuitul feminin de tenis și nu i-a dat nicio șansă sportivei noastre.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Simona Halep a revenit în Top 20 înainte de Roland Garros 2022! Cum arată ierarhia mondială
ACUM 8 ORE

Kindlmann nu crede că Simona Halep va reveni în elita tenisului mondial feminin

Kindlmann (care a lucrat în trecut cu Maria Sharapova, Anastasia Pavlyuchenkova, Madison Keys, Elise Mertens și Angelique Kerber) mizează mai degrabă pe Iga Swiatek, o jucătoare extrem de talentată care e deja lider mondial și campioană de Grand Slam la doar 20 de ani. De partea cealaltă, Kindlmann spune despre Simona Halep că trece "prin momente extrem de dificile" deoarece nu mai poate avea continuitate.
"Mereu au fost momente când, după ce o legendă s-a retras, a fost multă varietate la vârf pentru câteva luni sau poate chiar doi ani. Dar vor fi noi jucătoare care se vor transforma în legende. Iga Swiatek joacă foarte constant și gestionează bine presiunea. E o generație bună care vine din urmă.
Serena Williams aproape și-a încheiat cariera, Kerber nu va mai juca nici ea mult. Vika Azarenka, Simona Halep și Karolina Pliskova trec prin momente extrem de dificile. Sunt foste ocupante ale locului 1 WTA care au jucat constant pentru trofee în ultimii ani, dar acum au probleme în a avea continuitate", a spus Dieter Kindlmann pentru Tennis Magazin, potrivit SpotMedia.ro.
Tenis
Simona Halep se odihnește în România înainte de Roland Garros! Ce mesaj i-a transmis Mouratoglou
IERI LA 19:55
Tenis
Ion Țiriac știe cum poate reveni Simona Halep în elita tenisului: "Să facă precum Cristina Neagu!"
14/05/2022 LA 14:09