Simona Halep s-a declarat de-a dreptul uimită de atitudinea unei adversare după o finală pe care marea noastră campioană a câștigat-o. Este vorba despreamericanca Madison Keys, după finala de la Rogers Cup 2016. Simona a mărturisit că a rămas "super-șocată" deoarece adversara sa era foarte bucuroasă după meci, deși pierduse.
"Am fost super șocată când am jucat o finală cu Madison Keys și am câștigat cu 6-4, 7-6 sau ceva de genul, foarte strâns. Ea a ieșit de pe teren și râdea, se distra, glumea. Am rămas șocată! Eu, dacă pierdeam acel meci la acel scor, trei zile eram în depresie, plângeam, mi se pare că totul se sfârșește. E vorba de educație, de gândire", a spus Simona Halep într-o discuție pe YouTube cu Andi Moisescu.

Simona Halep, despre diferențele uriașe de mentalitate în funcție de educația primită

Tenis
Simona Halep, prima confirmare pentru 2022! Unde va participa în premieră + anunțul organizatorilor
ACUM 3 ORE
Simona susține că în acel moment a realizat diferența de mentalitate dintre popoare și și-a dat seama că și ea are o problema, deoarece e prea stresată din cauza presiunii uriașe pe care sportivii ca ea, care provin din România, o resimt în momentul în care pierd un meci: "Treaba asta pleacă și din copilărie. Ni se spune de când suntem mici ce o să zică ăla, ce-o să spună x? Dar eu n-am avut probleme să fiu certată când pierd, eram certată când aveam emoții", a explicat Simona.
Meciul la care Simona face referire a avut loc în 2016, când sportiva noastră a învins-o pe Madison Keys cu 7-6 (2), 6-3.
Tenis
Simona Halep, antrenament alături de echipa micilor tenismeni susținuți de Fundația Olimpică Română
IERI LA 13:31
Tenis
Breaking News: Ion Țiriac a vândut turneul de la Madrid. Anunțul făcut pe siteul oficial
06/12/2021 LA 12:19