După victoria impresionantă de la Dubai, numită de directorul turneului din Emirate "un basm de Cartea Recordurilor", Halep se pregătește de Indian Wells, chiar dacă situația sa medicală nu e una ideală.
În ultima perioadă, Halep a impresionat cu forma fizică arătată, nu puțini întrebându-se unde ar putea ajunge dacă ar fi scutită de accidentări. Simo se deplasează perfect pe teren și nu renunță niciodată, dar acest mare atu nu a venit fără sacrificii. Pentru a ajunge la așa performanțe, câștigătoarea de la Wimbledon le-a scos mulți peri albi antrenorilor, de-a lungul timpului. Ea însăși a recunoscut că mereu s-a plâns de exercițiile fizice, deși de fiecare dată a urmat la "milimetru" sfaturile date de tehnicieni în această direcție.
"Când îmi pun ceva în minte, o pot face, dar trebuie să am mereu pe cineva lângă mine, nu știu de ce. Nu am făcut multe lucruri singură. Întotdeauna am făcut tot ce mi-au spus antrenorii, dar mă plâng mereu. De când joc tenis știu că îmi spuneam tot timpul, când un antrenor îmi cerea să fac un anumit exercițiu: "Trebuie să fac asta din nou? De ce trebuie să fac asta?". Sunt frustrată că trebuie să lucrez atât de mult fizic, dar mereu fac ceea ce îmi spun antrenorii. Nu sar niciodată peste nimic", a spus Halep, citată de tennisworldes.com.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
ACUM 7 ORE
Din fericire, acum, Simona îl are lângă ea pe Cahill, un tehnician fantastic și un pedagog desăvârșit, astfel că, în noua formulă nu putem să ne așteptăm decât la rezultate similare cu cel de anul trecut, de la Wimbledon.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Rothesay Classic Birmingham
Simona Halep, anunțată pe lista de start la un turneu important, la care a participat o singură dată
ACUM 8 ORE
Roland Garros
Simona Halep, antrenament de 5 stele la Roland Garros! Rivala alături de care se pregătește la Paris
ACUM 16 ORE