Tot mai multe tinere tenismene spun despre Simona Halep că e idolul lor în circuit. Ultima sportivă care a declarat asta este tânăra australiancă, Charlotte Kempenaers-Pocz (17 ani), care a vorbit la superlativ despre dubla campioană de Grand Slam din Constanța. Charlotte Kempenaers-Pocz a jucat alături de Simona la dublu la Australian Open și spune că sportiva noastră este un idol pentru ea.
"Să joc alături de Simona Halep a fost ceva incredibil, atât de neașteptat și am fost atât de fericită când mi s-a zis. A fost un adevărat idol pentru mine, astfel că a fost un vis devenit realitate să joc alături de ea", a spus Charlotte Kempenaers-Pocz, potrivit SpotMedia.ro. Chiar dacă au fost eliminate încă din primul tur, de către Rodionova și Sanders, Charlotte Kempenaers-Pocz a rămas impresionată de Simona Halep.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
Simona Halep, motivată să revină mai puternică după eșecul de la Roland Garros! Ce imagini a postat
ACUM 2 ORE

Simona Halep, lăudată și de Iga Swiatek, jucătoarea care va deveni lider mondial săptămâna viitoare

"Este mereu greu să joc împotriva Simonei, mental și fizic. Este genul de jucătoare care nu renunță niciodată, este o luptătoare. Mă bucur că am jucat de multe ori împotriva ei, o jucătoare care a fost în circuit în ultimii zece ani. Am avut multe de învățat după fiecare meci împotriva ei. Cred că Simona a popularizat tenisul în România și în Europa. Este un model extraordinar pentru jucătoare", spunea Iga Swiatek săptămâna trecută la Miami.
Din păcate, Simona Halep nu va putea să o înfrunte pe Swiatek în cadrul Billie Jean King Cup în luna aprilie din cauza unei accidentări de la Indian Wells. Românca nu va juca nici la turneul de la Charleston și nici în meciul dintre Polonia și România, din barajul pentru calificarea în faza finală a Billie Jean King Cup. Chiar dacă își va reveni în aproximativ 3 săptămâni, Simona nu va participa nici la turneul de la Stuttgart, unde nu s-a înscris.
Tenis
Simona Halep a anunțat încetarea colaborării cu Virginia Ruzici! Mesajul tenismenei
ACUM 19 ORE
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit cum se simte Simona Halep, după eliminarea de la Paris! Anunțul făcut
ACUM 20 ORE