Simona a publicat astăzi pe contul oficial de Twitter primele secvențe din documentarul regizat de Radu Muntean, al cărui mesaj central este: "Simona Halep nu este o întâmplare, este un rezultat".
Pe parcurs, vor fi arătate publicului sub forma unor episoade mai multe secvențe din film, urmând ca întregul proiect să apară sub forma unui documentar, scrie site-ul Cultura la dubă.
"Trebuie să mă simt bine cu oamenii cu care lucrez. Pe Darren l-am ales pentru că mi-a înțeles personalitatea și nervii din timpul meciurilor. A încercat să mă schimbe și m-a ajutat să-mi dau seama de ce am nevoie. Înainte eram supărată 3 zile după ce pierdeam un meci, nu mă mai gândeam că am sute în față. El m-a învățat să privesc altfel lucrurile.
Australian Open
Simona Halep și-a aflat adversara din turul secund de la Australian Open! Românca, mare favorită
ACUM 16 ORE
Când ajungi să joci un Grand Slam ai un trac imens. Cred că atunci când câștigi anumite turnee și mergi mai departe, începi să simți presiunea. Dacă pierzi și te afli pe locurile 70-100, nu te bagă nimeni în seamă. Pe de altă parte, atunci când ești sus, te afli în centrul atenției în sportul pe care îl practici.", a spus Simona Halep în documentarul lui Radu Munteanu.

Halep, optimistă înainte de Australian Open

Halep se pregătește pentru primul Grand Slam din 2020. Jucătoarea noastră va debuta la Australian Open pe 21 ianuarie, împotriva jucătoarei aflate pe locul 49 în clasamentul WTA, Jennifer Brady.
Simona a ajuns ieri la Melbourne, unde s-a antrenat alături de Darren Cahill. Sportiva de 28 de ani a distribuit câteva imagini din timpul sesiunii de antrenament:
"Sunt bine. Mă simt pregătită pentru Australian Open. Știu că va fi dificil, este început de an și eu niciodată nu joc prea bine în perioada asta, așa că vreau să intru în ritm și să văd ce pot face pentru a-mi perfecționa jocul, să devin din ce în ce mai bună.", a spus Simona Halep înaintea debutului la Australian Open.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player, începând cu 20 ianuarie. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Australian Open
Simona Halep, interviu exclusiv despre obiectivul său la Australian Open! "Presiunea e diferită"
ACUM 17 ORE
Australian Open
Australian Open 2022: programul de miercuri. La cât joacă Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse
ACUM 19 ORE