Simona Halep a încheiat unul dintre cele mai dificile sezoane ale carierei, marcat de accidentări. Înainte de a începe pregătirea pentru următorul sezon, sportiva din România a anunțat că va avea propriul curs de tenis.
Începând cu 30 noiembrie, Simona va avea un curs pe Top Court, o platformă pe care mai mulți jucători de tenis oferă lecții pentru pasionații acestui sport. Printre numele mari care se află pe această platformă se numără Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, Fernando Verdasco, Venus Williams, Iga Swiatek, Leylah Fernandez sau Felix Auger-Aliassime.
Tenis
Iga Swiatek a surprins pe toată lumea în 2022. Dezvăluirea antrenorului polonezei: "Nu mă așteptam!"
ACUM 36 MINUTE
"Sunteți gata? Cursul meu Top Court se va lansa marți, 30 noiembrie! Sunt foarte încântată să fiu noua voastră antrenoare și să împărtășesc cu voi mai multe lucruri despre loviturile și procesele de gândire când sunt pe teren. Abia aștept să vă alăturați", a scris Simona Halep pe Twitter.

Simona Halep va participa la un turneu demonstrativ în Africa de Sud

Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep va participa în 2021 la o competiție cu profil caritabil, "Africa Cares", chiar înainte de Crăciun, pe 18-19 decembrie. Sportiva noastră va fi însoțită la acest eveniment de nume uriașe din tenis, precum Venus Williams sau Martina Hingis. Un alt participant va fi Khololwam Montsi, considerată o stea în ascensiune în Africa de Sud, dar în prezent pe locul 780 ATP.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Nadal promite că Federer va reveni pe teren: "Sunt încrezător că ne veți vedea jucând împreună!"
ACUM O ORĂ
Tenis
Ce se întâmplă cu Simona Halep în clasamentul WTA. Previziunea americanilor înainte de 2023
ACUM 2 ORE