Primarul Clujului, Emil Boc, a anunțat într-un comunicat pe Facebook faptul că fostul lider mondial din WTA, Simona Halep, va primit titlul de cetățean de onoare al orașului în următoarea ședintă de Consiliu Local pentru performanțe reușite în carieră. Chiar dacă Simona este originară din Contanța, dubla campioană de Grand Slam a primit mai multe astfel de titluri în ultimii doi ani.
Simona Halep a evoluat de mai multe ori în Cluj-Napoca cu ocazia întâlnirilor de Fed Cup, dar și a demonstrativului de la Sports Festival. În prezent, românca de pe locul 6 WTA se află la Cluj cu ocazia unei acțiuni de popularizare a tenisului de câmp printre copii, intitulată de organizatorii FR Tenis şi Winners Sports Club, "Întâlneşte-ţi campionii".

Simona Halep, cetățean de onoare al orașului Cluj-Napoca

Australian Open
Simona Halep și-a aflat adversara din turul secund de la Australian Open! Românca, mare favorită
ACUM 8 ORE
Campioana de la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019) a fost așteptată pe Aeroportul Internațional "Avram Iancu" Cluj de către Emil Boc. Edilul din Cluj a postat apoi câteva fotografii pe contul personal de Facebook cu un mesaj.
"Mă bucur foarte mult că Simona Halep a acceptat propunerea de a deveni cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca. Dincolo de performanță extraordinară obținută la tenis, Simona Halep este un model pentru o întreagă generație, pentru toți românii. Prin talent, muncă, elegantă, modestie și tenacitate, Simona Halep inspiră oameni atât din România cât și de pe întreg mapamondul. Îți mulțumim, Simona Halep, pentru momentele unice de bucurie și mândrie pe care ni le-ai oferit! Și, cu siguranță, vor urmă și altele! Simona, suntem alături de ține! Și la bine, și la greu! Acordarea titlului de cetățean de onoare urmează să se facă într-o ședința viitoare a Consiliului local", a scris Emil Boc pe pagina personală de Facebook.
Australian Open
Simona Halep, interviu exclusiv despre obiectivul său la Australian Open! "Presiunea e diferită"
ACUM 9 ORE
Australian Open
Australian Open 2022: programul de miercuri. La cât joacă Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse
ACUM 12 ORE