Al doilea turneu de Grand Slam al anului a fost amânat cu o săptămâna din cauza pandemiei de coronavirus, însă organizatorii turneului de la Paris au anunțat că fanii vor avea acces în complexul de la Stade Roland Garros în număr limitat. Este vorba despre o cotă de 35% din capacitatea arenelor, însă nu mai mult de 1000 de spectatori pe o singură arenă. Anunțul a fost făcut de ministrul Educației și Sporturilor, Jean-Michel Blanquer.
Totuși, acesta nu a detaliat prea mult și nu a precizat dacă numărul de spectatori care vor avea acces pe o singură arenă se va schimba în funcție de faza turneului. De pe data de 9 iunie, atunci când debutează la Paris fazele finale, pe arenele de la Roland Garros se va trece la o cotă de 65 la sută, cu un plafon de 5.000 de persoane: "Aşa că vom începe să avem stadioane umplute onorabil", a menţionat el.

Simona Halep va fi susținută la ediția din 2021 a Roland Garros

Tenis
Simona Halep, despre cel mai frumos moment din carieră: "Ăsta a fost tot timpul visul meu"
01/12/2021 LA 09:43
Simona Halep, care a cucerit în premieră un titlu de Grand Slam la ediția din 2018 a turneului de la Roland Garros, va avea în acest an ocazia de a fi susținută pe zgura pe care a scris istorie în urmă cu trei ani. Campioana noastră va putea fi urmărită în direct pe Eurosport și Eurosport Player la turneul care se desfășoară în perioada 30 mai – 13 iunie la Paris.
Jean-Michel Blanquer nu a exclus modificarea regulilor puse la punct pentru ediția din 2021, în funcţie de evoluţia crizei sanitare. De asemenea, el a precizat că spectatorii care vor avea un "permis de sănătate" (test negativ sau certificat de vaccinare) vor fi avantajați. Prezentarea acestuia "poate fi condiţia pentru a putea intra pe stadioane", a explicat el.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Simona Halep, îngrijorată înainte de startul sezonului din 2022: "Cred că asta m-ar încurca mental!"
30/11/2021 LA 20:23
Tenis
Simona Halep, despre completarea echipei pentru 2022: "Cu el n-aș fi ajuns la accidentări grave!"
28/11/2021 LA 14:27