Simona Halep așteaptă să debuteze la Transilvanya Open, acolo unde o va întâlni pe Gabriela Ruse în primul tur, meci care va avea loc miercuri. Deși Simona anunțase inițial că turneul de la Cluj-Napoca va fi ultimul pentru ea în acest an, planurile ei s-au schimbat din mers.
Astfel, constănțeanca va juca și la turneul WTA 250 de la Linz (Austria), care va avea loc în perioada 6-12 noiembrie. Anunțul a fost făcut de organizatorii competițiie, care s-au arătat foarte entuziasmați de faptul că Simona a acceptat Wild Card-ul oferit. Alături de Halep, la turneul din Austria va participa și Emma Răducanu, care va debuta astăzi la Transilvanya Open. Sorana Cîrstea (40 WTA) și Irina Begu (61 WTA) au fost de asemenea anunțate pe tabloul principal la Linz.
Tenis
Simona Halep, final de carieră? Ce suspendare spun spaniolii că ar urma să primească românca
ACUM 10 ORE
Citește și:

Simona Halep își va încheia sezonul la Linz

Simona Halep își anunțase intenția de a mai juca un turneu după Transylvania Open chiar la conferința de presă de dinaintea competiției din Ardeal.
"Nu am avut un an bun pentru că patru luni am fost accidentată, am 7-8 turnee, ceea ce este foarte puțin. E normal sa îmi scadă încrederea, dar nu mă refer la joc, mă antrenez foarte bine, și meciurile pe care le-am avut au fost foarte bune, dar concentrarea de a sta de la început până la final e partea mai dificilă.
Sunt mult mai bine de la săptămână la săptămână. Mă bucur că am ocazia să joc câteva turnee anul acesta înainte să fac pregătirea de sfârșit de an. Va fi un bonus orice voi face aici, la Cluj, și poate săptămâna viitoare la Linz", a spus Simona Halep la conferința de presă de la Cluj-Napoca.
Simona Halep a mai participat o singură dată în carieră la turneul de la Linz, în 2012. Atunci, sportiva noastră s-a oprit în turul secund, unde a fost învinsă clar de Viktoria Azarenka, cu un dublu 6-1. Ultima câștigătoare a turneului de la Linz este Aryna Sabalenka, care a trecut în finala de anul trecut de Elise Mertens.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
IERI LA 10:33
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
26/11/2022 LA 18:11