Simona Halep va merge în premieră la turneul de la Charleston. Turneul din Statele Unite ale Americii se organizează la începutul lunii aprilie (4-12) și reprezintă primul eveniment pe zgură al sezonului, chiar după Miami Open.
De abia aștept să joc la Charleston pentru prima dată în carieră! Am auzit atât de multe lucruri frumoase despre acest turneu și sunt mulțumită că l-am inclus în calendarul meu pentru 2020. Știu că jucătoarele spun mereu că se simt ca acasă acolo, așa că de abia aștept să vizitez orașul și să debutez pe zgura verde de acolo, a spus campioana de la Wimbledon pentru site-ul turneului.

Simona Halep va debuta pe zgura verde de la Charleston

Australian Open
Simona Halep și-a aflat adversara din turul secund de la Australian Open! Românca, mare favorită
ACUM 8 ORE
Prin urmare, Simona Halep nu își va mai începe sezonul de zgură la turneul de la Stuttgart, acolo unde obișnuia să pornească o nouă campanie înainte de Roland Garros. Directoarea turneului de la Charleston, Eleanor Adams, a mărturisit că a avea-o pe Simona Halep pe insula Daniel înseamnă enorm pentru tenisul din zonă.“Vom sărbători al 20-lea an în Charleston și să o avem în sfârșit pe Simona aici… lucrurile nu puteau să stea mai bine pentru noi. Simona are un stil de joc agresiv, precis, e puternică și rapidă. Sunt sigură că fanii noștri se vor bucura enorm. Simona este o jucătoare care a meritat așteptarea”.
Alte jucătoare care și-au dat deja acordul de a evolua în 2020 le includ pe campioana en-titre Madison Keys și Garbine Muguruza, o altă fostă campioană de la Wimbledon. La turneul din Charleston nu s-a impus nicio jucătoare din România, nici în proba de simplu, dar nici la dublu.
Australian Open
Simona Halep, interviu exclusiv despre obiectivul său la Australian Open! "Presiunea e diferită"
ACUM 9 ORE
Australian Open
Australian Open 2022: programul de miercuri. La cât joacă Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse
ACUM 11 ORE