Simona Halep va lua startul la o competiție demonstrativă ce va avea loc pe 8 martie la Indian Wells, cu o zi înaintea începerii marelui Masters WTA de 1000 de puncte din California.
Competiția se numește The Eisenhower Cup. Acest turneu de o seară este de tip Tie Break tens la care Simona Halep a participat și pe zgura de la Madrid acum câțiva ani.
Celelalte jucătoare care au confirmat prezența la acest show sunt: Paula Badosa, Naomi Osaka, Maria Sakkari, Aryna Sabalenka, Leylah Fernandez, Ons Jabeur. Ultima jucătoare va fi anunțată săptămâna viitoare. Organizatorii ar vrea să o cheme și pe Emma Răducanu, dar nu știu dacă britanica poate juca.
Tenis
Simona Halep a revenit în Top 20 înainte de Roland Garros 2022! Cum arată ierarhia mondială
IERI LA 09:51
Tie Break tens înseamnă disputarea unui singur tiebreak, câștigătoarea fiind cea care ajunge prima până la 10 puncte, dar diferența trebuie să fie de 2 puncte.
Turneul va avea și un fond de premiere de 150.000 de dolari, însă toți banii se vor dona către organizația locală de femei, în ideea de sărbătorire a Zilei Internaționale a Femeilor, de pe 8 martie.
Simona Halep a câștigat la Indian Wells marele trofeu în 2015.
Tenis
Simona Halep se odihnește în România înainte de Roland Garros! Ce mesaj i-a transmis Mouratoglou
14/05/2022 LA 19:55
Tenis
Ion Țiriac știe cum poate reveni Simona Halep în elita tenisului: "Să facă precum Cristina Neagu!"
14/05/2022 LA 14:09