Noul sezon competițional este pe cale să înceapă pentru Simona Halep, care a ajuns deja la Adelaide, acolo unde urmează să joace primele meciuri ale noului sezon competițional. Turneul organizat în orașul natal al lui Darren Cahill se desfășoară în perioada 13 - 18 ianuarie.
Înainte de a evolua la Adelaide, dubla campioană de Grand Slam din Constanța va participa la un eveniment caritabil alături de rivala din circuit, Angelique Kerber. Cele două vor face echipă, iar adversarii lor vor fi invitați speciali ai evenimentului denumit "Rally for Resilience". Toți banii strânși în cadrul acestui eveniment vor fi donați către Australian Tennis Foundation.

Simona Halep, pregătită pentru noul sezon competițional

Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
ACUM 16 ORE
După evenimentul caritabil la care va lua parte alături de Angelique Kerber, Simona Halep se va pregăti pentru primul turneu major al anului, Australian Open, cu câteva meciuri la Adelaide International. La turneul organizat în orașul natal al lui Darren Cahill vor veni jucătoare precum Ashleigh Barty, Petra Kvitova, Kiki Bertens, Sofia Kenin sau Marketa Vondrousova.
Campioana din 2019 de la Wimbledon a vorbit la plecarea din țară despre principalul obiectiv pe care-l are în 2020: “Olimpiada este prioritatea mea pentru anul acesta, vreau să ajung cât se poate de odihnită și cât se poate de fresh la această competiție. Nu o să fie ușor pentru că presiunea este diferită, dar orice ar veni peste ar fi ceva în plus și ar fi frumos. Eu sper să fiu mai matură decât în 2019, să fiu mai pozitivă, să am o atitudine mai bună, să-mi meargă cât de bine se poate. Nu mai există niciun fel de presiune, vreau să mă bucur de ceea ce fac".
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
ACUM O ZI
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
IERI LA 18:22