Simona Halep a dezvăluit că toată această perioadă de inactivitate generată de pandemia de coronavirus, a făcut-o să realizeze cât de mult îi lipsesc competițiile și cât de mult își dorește să fie pe teren. Marea noastră campioană intenționează să joace pănă chiar la 34 de ani. Afirmația Simonei este oarecum surprinzătoare. Ea a declarat în mai multe rânduri că nu se vede jucând până la 32-33 de ani.
"După toată perioada asta, cu pandemia, mi-am dat seama că vreau să mai joc tenis. Înainte de această perioadă simțeam că sunt obosită și că am nevoie să mă odihnesc. Dar locul meu este încă pe teren. Următorii 3, 4 sau 5 ani o să mai joc tenis. După, vreau un copil. Mi-aș dori să mă dezvolt și pe alte părti, nu numai în tenis. Acum, ceva concret nu am. Vreau să joc tenis și după voi vedea ce se va întâmpla cu viața mea” - Simona Halep, pentru treizecizero.ro
În luna septembrie a acestui an, Simona Halep va împlini 29 de ani. Până în prezent, Simona a disputat 719 meciuri la simplu, dintre care a câștigat 503 și a pierdut 216. 20 de turnee a câștigat Simona, două fiind de Grand Slam: Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019. Ea a petrecut pe locul 1 în clasamentul WTA 64 de săptămâni.
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
ACUM 7 ORE

Simona Halep a vorbit despre cel mai dificil moment al carierei

Marea noastră campioană a avut de înfruntat de-a lungul carierei ei o mulțime de înfrângeri dureroase, însă nimic nu se compară cu finala pierdură la Roland Garros 2017, în fața Jelenei Ostapenko. Atunci, Simona Halep a condus cu un set și un break, însă letona a revenit în mod spectaculos pentru a cuceri primul și singurul ei titlu de Grand Slam din carieră. Pentru Simona, aceea era a doua finală disputată la Paris, după cea din 2014, cu Maria Sharapova.
Tenismena noastră a dezvăluit că a fost extrem de afectată după înfrângerea suferită în finala Roland Garros din 2017: “Am avut și eu momente de cădere, iar cel mai greu moment din viața mea a fost în 2017, când am pierdut finala de la Roland Garros cu Jelena Ostapenko. Trebuie să recunosc că trei luni am fost în depresie. Mă trezeam noaptea plângând, dar n-am lipsit nicio zi de la antrenament. A fost cel mai mare eșec din cariera mea. Bine, finală de Grand Slam nu e eșec, dar faptul că am condus meciul și n-am reușit să-l inchei, a fost un eșec pentru mine. Darren mi-a spus că nu mulți sportivi reacționează așa la un eșec atât de mare. El mi-a zis că am puterea să merg mai departe și atunci am crezut și mai mult în mine” - Simona Halep, pentru treizecizero.ro
Tenis
Ce se întâmplă cu Simona Halep în clasamentul WTA. Previziunea americanilor înainte de 2023
ACUM 13 ORE
Tenis
Simona Halep, final de carieră? Ce suspendare spun spaniolii că ar urma să primească românca
IERI LA 10:37