Simona Halep a avut parte de un test extrem de util înainte de a debuta la simplu, în competiția de la Indian Wells. Româncele Halep și Ruse au reușit surpriza în turneul de dublu, acolo unde au trecut de favoritele 7, Jurak/Klepac. Acestea din urmă au avut câteva ultime luni de excepție, reușind să ajungă în finală la Bad Homburg, San Jose și Montreal și în semifinale la Chicago.
Sportivele noastre au început excelent și s-au desprins la 3-0 și, deși adversarele au revenit în set, la 5-5 au reușit breakul decisiv. Asta după ce cu un game în urmă salvaseră o minge de set a oponentelor.
În manșa secundă, Jurak/Keplac au început mai bine, cu break, dar Halep și Ruse au câștigat 4 game-uri la rând. La 5-4 au servit pentru meci și chiar au beneficiat de două șanse să închidă partida, dar adversarele au reușit în cele din urmă breakul. Și acest set a avut nevoie de prelungiri, unde româncele au salvat 3 mingi de set înainte de a se impune. În turul următor, Halep și Ruse vor întâlni dublul Bouzkova/Hradecka, care la rândul lor au avut un meci extrem de greu. Cehoaicele s-au impus cu 6-2, 3-6, 10-6 împotriva perechii Hibino/Rosolska.
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
ACUM 7 ORE
"A fost amuzant", a scris Halep pe Twitter, după succesul din această noapte.
CITEȘTE ȘI:
CINE ESTE CEL MAI GHINIONIST JUCĂTOR DE TENIS, DUPĂ PĂREREA LUI TONI NADAL

Halep intră în concurs la Indian Wells și la simplu

Fostă învingătoare la Indian Wells, Halep va intra în arenă azi și în competiția de simplu. Simo o va înfrunta în turul 2 (primul tur l-a avut liber, ca urmare a statutului de cap de serie) pe Marta Kostyuk. Ucraineanca a învins-o în primul tur al competiției pe Shuai Zhang, în trei seturi.
Acesta va fi primul duel între Simona Halep și sportiva din Ucraina, care ocupă locul 58 WTA, cele două sportive nemaiîntâlnindu-se până acum în nicio competiție.
Dacă va trece de Kostyuk, Simona Halep o va înfrunta pe învingătoarea duelului Emma Răducanu - Aliaksandra Sasnovich, programat vineri seară, după ora 21:00.
Duelul dintre Halep și Kostyuk va avea loc în această seară, în jurul orei 23:00.
Tot azi vor mai evolua alte două românce la Indian Wells. Sorana Cîrstea are un meci aparent ușor, cu Misaki Doi (ora 21:00), pentru ca Irina Begu să se lupte pentru un loc în turul 3 cu elvețianca Jil Belen Teichmann. Duelul dintre cele două va avea loc în jurul orei 1:00.
Tenis
Ce se întâmplă cu Simona Halep în clasamentul WTA. Previziunea americanilor înainte de 2023
ACUM 13 ORE
Tenis
Simona Halep, final de carieră? Ce suspendare spun spaniolii că ar urma să primească românca
IERI LA 10:37