Momente emoționante pentru campioana noastră, care s-a pregătit la Dubai cu fostul lider mondial, care se află la primul turneu după revenirea în circuit. Simo e sigură că belgianca poate face o figură frumoasă în WTA și a rememorat confruntarea jucată în 2012, la Brisbane. Sportiva noastră a pierdut atunci cu 6-1, 6-4, dar înfruntarea a avut loc înainte ca românca să "explodeze" în circuit (în 2013, Simo a început să urce fantastic în clasament).
"M-am antrenat cu ea, joacă la fel de bine precum o făcea. A fost un antrenament extrem de bun și e plăcut să o vedem înapoi în circuit, la 36 de ani. E o motivație pentru toată lumea. Sunt sigură că e capabilă să facă multe. Am fost extrem de emoţionată să mă antrenez cu ea, am mai jucat cu ea acum mulți ani la Brisbane. Îmi amintesc că în primul set nu am câştigat nimic, a fost 6-0 pentru ea (n.r. a fost 6-1). Apoi a fost 6-4, îmi mai intrasem puţin în ritm. E diferit însă, m-am schimbat mult de atunci, sunt altă persoană, altă jucătoare. Poţi învăţa multe de la o mare campioană, revenirea ei este un eveniment important. Mi s-a părut că este în formă, arată bine. M-a impresionat că după ce a născut a câştigat apoi un turneu de Grand Slam. Acum are 3 copii, cred că vede viaţa într-un alt mod. E o mare campioană, un model pentru noi toate", a spus Halep pentru Digi Sport.

Clijsters, cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep

Tenis
Vești bune pentru Simona Halep înainte de Indian Wells! 3 nume uriașe, pe lista absențelor
ACUM 6 ORE
Fost lider mondial în 2003, Clijsters şi-a anunţat pentru acest an a doua revenire în circuitul WTA. Jucătoarea în vârstă de 36 de ani se va întoarce pe teren la Dubai, unde va juca în primul tur contra jucătoarei din Spania, Garbine Muguruza.
Jucătoarea din Belgia a recunoscut faptul că este o adevărată fană a sportivei românce, pe care o admiră enorm pentru munca depusă.
"Sunt un mare fan al Simonei de câțiva ani, am urmărit victoriile ei de la Open-ul Franţei, Wimbledon, este minunat să văd reușind pe cineva care muncește atât de mult. Pe antrenorul ei, Darren Cahill, îl ştiu foarte bine, am ținut legătura, ne-am antrenat bine astăzi, a fost distractiv. Simona e genul care se antrenează din greu, e minunat să schimbi mingi cu ea", a spus Clijsters pentru sursa citată.
Tenis
Ion Țiriac, cadou special pentru Simona Halep de ziua ei! Ce a primit în dar de la Darren Cahill
ACUM 9 ORE
Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
IERI LA 17:41