Momente emoționante pentru campioana noastră, care s-a pregătit la Dubai cu fostul lider mondial, care se află la primul turneu după revenirea în circuit. Simo e sigură că belgianca poate face o figură frumoasă în WTA și a rememorat confruntarea jucată în 2012, la Brisbane. Sportiva noastră a pierdut atunci cu 6-1, 6-4, dar înfruntarea a avut loc înainte ca românca să "explodeze" în circuit (în 2013, Simo a început să urce fantastic în clasament).
"M-am antrenat cu ea, joacă la fel de bine precum o făcea. A fost un antrenament extrem de bun și e plăcut să o vedem înapoi în circuit, la 36 de ani. E o motivație pentru toată lumea. Sunt sigură că e capabilă să facă multe. Am fost extrem de emoţionată să mă antrenez cu ea, am mai jucat cu ea acum mulți ani la Brisbane. Îmi amintesc că în primul set nu am câştigat nimic, a fost 6-0 pentru ea (n.r. a fost 6-1). Apoi a fost 6-4, îmi mai intrasem puţin în ritm. E diferit însă, m-am schimbat mult de atunci, sunt altă persoană, altă jucătoare. Poţi învăţa multe de la o mare campioană, revenirea ei este un eveniment important. Mi s-a părut că este în formă, arată bine. M-a impresionat că după ce a născut a câştigat apoi un turneu de Grand Slam. Acum are 3 copii, cred că vede viaţa într-un alt mod. E o mare campioană, un model pentru noi toate", a spus Halep pentru Digi Sport.

Clijsters, cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep

Tenis
Simona Halep, alături de Djokovic, Swiatek și Kyrgios la evenimentul anului 2022! Anunțul momentul
ACUM 10 ORE
Fost lider mondial în 2003, Clijsters şi-a anunţat pentru acest an a doua revenire în circuitul WTA. Jucătoarea în vârstă de 36 de ani se va întoarce pe teren la Dubai, unde va juca în primul tur contra jucătoarei din Spania, Garbine Muguruza.
Jucătoarea din Belgia a recunoscut faptul că este o adevărată fană a sportivei românce, pe care o admiră enorm pentru munca depusă.
"Sunt un mare fan al Simonei de câțiva ani, am urmărit victoriile ei de la Open-ul Franţei, Wimbledon, este minunat să văd reușind pe cineva care muncește atât de mult. Pe antrenorul ei, Darren Cahill, îl ştiu foarte bine, am ținut legătura, ne-am antrenat bine astăzi, a fost distractiv. Simona e genul care se antrenează din greu, e minunat să schimbi mingi cu ea", a spus Clijsters pentru sursa citată.
Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
IERI LA 11:02
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
28/09/2022 LA 07:46