Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, a decis să renunțe la participarea la Fed Cup (Billie Jean King Cup) din cauza suprafeței de joc (hard) și a hotărât să se pregătească exclusiv pentru turneele de zgură pentru a încerca să ia cu asalt sezonul dedicat suprafeței roșii. Campioana noastră are de gând să-și apere trofeul la Roma, să aibă un parcurs admirabil la turneul patronat de Ion Țiriac și să atace marele trofeu de la Roland Garros.
Din acest motiv, campioana noastră a început deja pregătirea alături de Darren Cahill pe zgura de la București. Primul turneu la care va merge Simo este Stuttgart, programat în perioada 19-25 aprilie. Mai apoi, Simona Halep va merge la Madrid în perioada 29 aprilie - 8 mai, apoi la Roma (10 mai - 16 mai) și Roland Garros (30 mai - 13 iunie).

Simona Halep, hotărâtă să ia cu asalt turneele de zgură

Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
ACUM 3 ORE
Dubla campioană de Grand Slam din Constanța a vorbit despre starea de sănătate după retragerea din Fed Cup: "Mă simt mai bine. Ieri a fost prima zi în care am jucat o oră și am dat la coș, adică nu am forțat foarte mult. Nu am dureri, dar tot timpul se vede mai bine după 4 zile dacă a trecut sau nu. M-am speriat un pic cu umărul pentru că niciodată nu am avut probleme de acest gen", a spus Simona, potrivit SpotMedia.ro.
În plus, Simona a vorbit și despre ce urmează pentru ea în circuit, dar și despre pregătirea pe care o efectuează în România alături de Darren Cahill: "Sunt zile bune de antrenament, e foarte bine că a venit și Darren. Cu siguranță o să progresez pe zgură, o să-mi prindă bine. Darren e foarte stresat cu Covid și va trebui să stea ferit. El m-a ajutat mult, știe cum să pună problema, mă încurajează când sunt mai panicată și mai stresată. Am încredere în tot ceea ce zice. E foarte încântat că vine în România și îi place. Obiectivul este să fiu sănătoasă în primul rând, am nevoie de meciuri oficiale. Nu pot să spun că sunt foarte pregătită, dar plăcerea de a juca pe zgură este foarte mare", a adăugat Simona.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Ce se întâmplă cu Simona Halep în clasamentul WTA. Previziunea americanilor înainte de 2023
ACUM 8 ORE
Tenis
Simona Halep, final de carieră? Ce suspendare spun spaniolii că ar urma să primească românca
IERI LA 10:37