Simona Halep a ieșit rapid de la turneul patronat de Ion Țiriac la Madrid și se pregătește să-și apere trofeul de la Roma. Luni va începe turneul considerat ultima repetiție pentru Roland Garros.
”E ciudat, pentru că am fost acum câteva luni (turneul de la Roma s-a disputat anul trecut în septembrie), acum mă duc din nou. Este o presiune, pentru că sunt deținătoarea trofeului, dar vreau să joc cât mai bine și să fiu concentrată. Mai ales după perioada asta apăsată. Dacă voi fi la un nivel ridicat, voi avea rezultate" a spus Halep într-un interviu acordat pentru Digisport.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 12 ORE

Simona Halep, WTA Roma | Halep s-a îndrăgostit de capitala Italiei

Internazionali d’Italia este un turneu WTA 1000, care se va desfășura în perioada 10 – 16 mai 2021, la Roma. După 2 succese pe zgura de la Madrid, Halep a înțeles că Roma i se potrivește mai bine. Numărul 3 mondial a analizat diferențele dintre cele două turnee.
”La Madrid este altitudine și mingea zboară mai mult. La Roma îmi place mai mult, pentru că e zgură adevărată, am sentimentul că pot să alergi mult, poți deschide terenul mai bine. Dar și la Madrid m-am simțit bine”, a mai spus Simona.
Puteți citi și:
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
ACUM 17 ORE
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
IERI LA 18:22