Spectacol total în Ardeal, acolo unde Simona Halep, numărul doi mondial, a disputat primul meci de după pandemia de coronavirus. Campioana noastră și Horia Tecău au trecut cu 6-3, 6-4 de dublul Copil/Ruse.
Bună dispoziție și foarte multă voie bună la Cluj-Napoca, acolo unde demonstrativul Halep/Tecău vs Ruse/Copil a încheiat un weekend excelent pentru tenisul românesc. Turneul din Ardeal a fost un real succes, iar ultima partidă, una doar pentru spectacol, a imortalizat excelent acest lucru. Simona Halep a ținut capul de afiș prin prezența sa, dar și prin modul în care a știut să arate pasiunea pe terenul de joc. În unele momente, campioana de la Wimbledon a fost un adevărat one man show, bucurându-se fantastic pentru că are din nou plăcerea de a juca tenis.
Partida propriu-zisă nu a avut istoric, perechea mai valoroasă impunându-se. După o primă manșă, încheiată 6-3, Halep și Texău au făcut break la 2-2, însă Ruse și Copil au demonstrat că nu sunt dispuși să renunțe fără luptă. Au reușit rapid rebreak-ul, dar finalul de meci le-a aparținut Simonei și lui Horia: 6-4.
Tenis
Simona Halep luptă cu zâmbetul pe buze! Cum așteaptă românca să-și dovedească nevinovăția
ACUM 29 MINUTE

Gabriela Ruse, învingătoare la Winners Cup

Gabriela Ruse a demonstrat în acest final de săptămână că e extrem de în formă. Jucătoarea de 22 de ani, clasată pe locul 176 WTA, a câștigat Winners Cup, după ce a învins-o în două seturi (6-4, 6-3) pe mult mai experimentata Irina Begu (81 WTA).
După meciul decisiv de la Cluj, Gabriela a fost premiată de Simona Halep. Jucătorea aflată pe locul 2 mondial i-a înmânat învingătoarei de la Winners Cup un cec în valoare de 10.000 de dolari. Per total, turneul din Cluj a dispus de premii în valoare de 30.000 de euro.
Conform protocolului, învingătoarea de la Winners Cup urma să o întâlnească pe Halep într-o partidă demonstrativă, de dublu mixt.
Tenis
Simona Halep a revenit pe teren! Unde și cu cine se pregătește la o lună după ce a fost suspendată
24/11/2022 LA 11:26
Tenis
Simona Halep, primul mesaj pentru fani după suspendarea pentru dopaj! Citatul postat de româncă
21/11/2022 LA 18:42