Gălățeanca Gabriela Talabă, locul 227 în ierarhia mondială (cea mai bună clasare a carierei), este prima și singura jucătoare din România (deocamdată) care a evoluat într-un turneu (Saddlebrook, Florida), de la începutul pandemiei cu coronavirus. Turneul a fost unul demonstrativ, în care au fost angrenate jucătoare americance sau, cum este cazul Gabrielei, stabilită în SUA.
Ea evoluează de o săptămână la US Pro Tennis Series 2020, un turneu organizat cu menirea de a le servi jucătoarelor drept antrenament. În ultima săptămână, Gabriela Talabă a disputat nu mai puțin de 10 meciuri și a obtinut 7 victorii. Până acum, Gabriela Talaba le-a învins pe Whitney Osugiwe, Hurricane Tyra Black, Anastasia Nefedova (de două ori), Katerina Stewart, Saschia Vickery și Alycia Parks. Dintre acestea, doar Vickery face parte din top 200 WTA. În schimb, Gabriela Talabă a pierdut meciurile cu Varvara Lepchenko (de două ori) și Elizabeth Mandlik.
Fără copii de mingi, doar un arbitru de scaun, o persoană care nota scorul pentru livescore, un set de mingi pentru fiecare jucătoare când servește, ne atingem doar rachetele la final în loc să dăm mâna, iar spectatori au fost doar membrii familiilor noastre. De asemenea, noi luăm deciziile dacă mingea a fost în teren sau nu, iar arbitrul de scaun ne putea corecta dacă cealaltă jucătoare avea dubii. A fost o mare bucurie că am început să joc din nou – Gabriela Talabă, pentru Viața Liberă
Chicago Fall Tennis Classic
Gabriela Ruse, victorie uriașă în primul tur la Chicago! Românca a trecut în 2 seturi de Giorgi
ACUM 2 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Cum a comentat Cristian Tudor Popescu decizia Simonei Halep de a lucra cu Adrian Marcu
ACUM 2 ORE
Tenis
Emma Răducanu, ca Federer! Cum și-a surprins fanii campioana de la US Open: "Sper să înțelegeți"
ACUM 3 ORE