Tenis

Singura jucătoare din România care joacă și în timpul pandemiei! Serie impresionată de victorii

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Gabriela Talabă

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
21/05/2020 la 17:17 | Actualizat 22/05/2020 la 08:13

Gabriela Talabă (24 de ani) este singura sportivă din România care joacă tenis în era pandemiei de coronavirus.

Gălățeanca Gabriela Talabă, locul 227 în ierarhia mondială (cea mai bună clasare a carierei), este prima și singura jucătoare din România (deocamdată) care a evoluat într-un turneu (Saddlebrook, Florida), de la începutul pandemiei cu coronavirus. Turneul a fost unul demonstrativ, în care au fost angrenate jucătoare americance sau, cum este cazul Gabrielei, stabilită în SUA.

Ea evoluează de o săptămână la US Pro Tennis Series 2020, un turneu organizat cu menirea de a le servi jucătoarelor drept antrenament. În ultima săptămână, Gabriela Talabă a disputat nu mai puțin de 10 meciuri și a obtinut 7 victorii. Până acum, Gabriela Talaba le-a învins pe Whitney Osugiwe, Hurricane Tyra Black, Anastasia Nefedova (de două ori), Katerina Stewart, Saschia Vickery și Alycia Parks. Dintre acestea, doar Vickery face parte din top 200 WTA. În schimb, Gabriela Talabă a pierdut meciurile cu Varvara Lepchenko (de două ori) și Elizabeth Mandlik.

Tenis

Ruşii, acuzaţii grave: Sharapova, o victimă! "De ce se închid ochii în cazul Serenei Williams?"

ACUM 10 ORE
Fără copii de mingi, doar un arbitru de scaun, o persoană care nota scorul pentru livescore, un set de mingi pentru fiecare jucătoare când servește, ne atingem doar rachetele la final în loc să dăm mâna, iar spectatori au fost doar membrii familiilor noastre. De asemenea, noi luăm deciziile dacă mingea a fost în teren sau nu, iar arbitrul de scaun ne putea corecta dacă cealaltă jucătoare avea dubii. A fost o mare bucurie că am început să joc din nou – Gabriela Talabă, pentru Viața Liberă

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis

O româncă, singura jucătoare din istoria Roland Garros care a pierdut de două ori acelaşi meci

ACUM 12 ORE
Tenis

Legenda tenisului care a rămas fără niciun ban: "Am primit faimă, nu și bani!"

ACUM 15 ORE
Subiecte asemănătoare
Tenis
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Tenis

Ruşii, acuzaţii grave: Sharapova, o victimă! "De ce se închid ochii în cazul Serenei Williams?"

ACUM 10 ORE

Ultimele videoclipuri

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

00:03:29

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe