Articol scris de Daniel Ișvanca
Sinisa Mihajlovic, o nouă demonstrație de profesionalism și tărie de caracter a antrenorului sârb. Fostul mare fotbalist și actualul antrenor al celor de la Bologna, luptă din răsputeri cu o boală necruțătoare, însă pe care a reușit să o învingă în primă instanță.

Sinisa Mihajlovic, "Omul de oțel s-a întors"

Tenis
Simona Halep și-a aflat programul de la Cincinnati, ultimul turneu de pregătire pentru US Open
ACUM 40 MINUTE
În ciuda faptului că traversează o perioadă foarte grea din viața sa, tehnicianul în vârstă de 53 ani nu a putut lipsi de la primul antrenament al echipei pe care o pregătește, iar momentul în care s-a revăzut cu elevii săi și cu întreg staff-ul a depășit orice limită a emoției.
Cu o încredere deplină, deși se află în plin proces de recuperare, Sinisa a fost prezent la Casteldebole, unde a ținut să comunice cu jucătorii săi, s-a amuzat alături de ei și și-a luat și porția de energie necesară pentru a putea termina această luptă în picioare, așa cum ne-a obișnuit întotdeauna.
"Când am aflat vestea, a fost groaznic. Am plâns zile de-a rândul, m-am gândit cât de repede trece viaţa. Nu am plâns de frică. Voi înfrunta boala, voi lupta aşa cum am făcut întotdeauna, cu capul sus! Este o maladie agresivă, dar pot să o înving!" - spunea antrenorul când afla diagnosticul pentru prima oară, în 2019.
Sinisa Mihajlovic continuă lupta, plin de optimism
După o primă luptă câștigată, Siniša Mihajlović a confirmat la sfârșitul lunii martie că boala a recidivat, dar, așa cum a fost dintotdeauna, un om puternic și încrezător, antrenorul a ieșit imediat cu o declarație optimistă și care a impresionat, pentru a doua oară, lumea fotbalului:
"Am mai învins această boală o dată înainte, aşa că o putem face din nou, nu am niciun dubiu. Viaţa nu se trăieşte în absenţa problemelor, ci în ciuda problemelor.
Viaţa nu este o linie dreaptă, există curbe, suişuri şi coborâşuri, chiar şi gropi neaşteptate în care cazi, dar trebuie să te ridici şi să reiei călătoria.
În momentele dificile, vezi curajul şi reacţia bărbaţilor. Există două căi pe care le poţi urma, una este distructivă, prin care te plângi şi îţi pierzi credinţa."A rămas după cum se poate și observa extrem de dedicat și preocupat în ceea ce privește echipa pe care o antrenează, iar rezultatele din sezonul precedent au demonstrat asta, Bologna fiind un real" balaur" pentru formații precum Juventus, AS Roma, Inter și AC Milan.
National Bank Open
ATP Montreal | Rezumatul partidei dintre Kyrgios și Hurkacz, câștigată de polonez în 3 seturi
ACUM 10 ORE
National Bank Open
Simona Halep va juca semifinala de la Toronto cu Jessica Pegula, numărul 7 mondial
ACUM 10 ORE