Tenismenul de 20 de ani a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului de la All England Club de Novak Djokovic, după ce l-a condus cu 2-0 la seturi. Italianul a vorbit despre înfrângerea sa și a afirmat ceva inedit despre pregătirea sa minuțioasă pentru partidele ce urmează.
"Nu dorm când pierd un meci, de fiecare dată. După partidă [cu Djokovic], am urmărit din nou cele mai importante momente. Vreau să învăț imediat. Iau multe lucruri pozitive de la Wimbledon. Am acumulat experiență pe iarbă și am jucat împotriva lui Novak Djokovic pe terenul central.
Citește și:
Tenis
Simona Halep și-a aflat adversara din turul 2 la Toronto! Românca a învins-o o dată în acest an
ACUM 6 ORE
Am făcut un meci bun. Am un regret că nu am pus mai multă presiune în al treilea și al patrulea set. În al cincilea set nu am putut face nimic. Am avut un monstru de partea cealaltă a terenului. A meritat victoria", a declarat Sinner, citat de puntodebreak.
Sinner a vorbit și despre statutul său de a fi cel mai bun italian din circuitul ATP, din punct de vedere al clasamentului. Sinner se află pe locul al zecelea, în timp ce Matteo Berrettini ocupă poziția cu numărul 14, iar Lorenzo Musetti locul 31.
"Fiind cel mai bun italian în clasament nu înseamnă absolut nimic. Este doar un fapt. Berrettini nu a avut noroc în acest an, iar Musetti se află într-o formă bună. Italia are mulți jucători diferiți, dar toți sunt excelenți.
Putem spune că suntem o putere. Nu cred că Berrettini și cu mine avem o rivalitate, suntem departe de asta. Nu am jucat un meci oficial până acum. Suntem doi tipi foarte calmi care dau totul de fiecare dată când intră pe teren."
Citește și:

Sinner, despre șansa de a câștiga Wimbledon

Tenismenul italian a fost întrebat dacă ar fi putut câștiga turneul de la All England Club dacă l-ar fi învins pe Djokovic, iar răspunsul său a fost unul pragmatic.
"Este dificil de spus. Puteam avea șansele mele, jucam bine. Aș fi avut o șansă, dar în fine, trebuie să spun că în fiecare turneu la care particip, joc ca să câștig. Evident că ce am realizat la Wimbledon mi-a dat multă încredere, după accidentările și ghinionul avut în acest sezon."
Sinner participă în turneul de la Umag, din Croația, unde îl va întâlni mâine în optimile de finală pe Jaume Munar.
Tenis
Organizatorii de la US Open au vrut să-i interzică pe ruși și bieloruși! La ce concluzie au ajuns
ACUM 9 ORE
Tenis
Nouă momente magice care au marcat cariera Serenei Williams în tenis. Lista realizată de Vogue
ACUM 11 ORE