În contextul în care turneele de tenis sunt suspendate ca urmare a COVID-19, site-ul WTA încearcă să îi țină în priză pe fanii tenisului cu cele mai tari declarații date în 2020.
Halep a fost marcată de incediile care au mistuit pădurile din Australia, în ianuarie, şi a decis să acorde o sumă de bani la finalul competiţiei. Asta a şi făcut. Pentru fiecare moment în care l-a enervat pe antrenorul Darren Cahill, românca a donat 200 de dolari.
WTA a decis că declaraţia Simonei e printre cele mai tari ale anului.
Tenis
Simona Halep, final de carieră? Ce suspendare spun spaniolii că ar urma să primească românca
ACUM 10 ORE
"Ei bine, ştiţi că iubesc Australia, dar de asemenea, ştiţi că nu reuşesc prea mulţi aşi. Promisiunea mea este ca, de fiecare dată când îl voi supăra pe Darren Cahill în timpul meciurilor din Australia, voi dona 200 de dolari. În acest fel vreau să strâng mai mulţi bani (n.r.: pentru victimele incendiilor)", spunea Simon Halep la Australian Open.
Circuitul WTA a fost oprit din cauza coronavirusului. Prima competiţie care figurează în calendar este cea de la Stuttgart, din perioada 20-26 aprilie.
Simona Halep şi-a anunţat prezenţa la competiţia din Germania, dar rămâne de văzut cum va evolua răspândirea coronavirusului. Sunt şanse ca şi aceasta să se amâne, aşa cum s-a întâmplat cu Indian Wells, Miami, Charleston, Bogota şi partidele din Fed Cup.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
IERI LA 10:33
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
26/11/2022 LA 18:11