Novak Djokovic este deja cunoscut pentru opiniile sale puternice privind obligativitatea vaccinării împotriva COVID-19. Nole nu e dispus să accepte administrarea serului pentru a putea participa la turnee, astfel că ar putea avea foarte multe de pierdut în viitor din punct de vedere al titlurilor. Sârbii au descoperit un scenariu de-a dreptul absurd care ar putea deveni realitate pentru Djokovic la Monte Carlo, chiar acolo unde are stabilită reședința.
Întrucât Djokovic este rezident în Monaco, ar putea să se plimbe prin oraș tot timpul și să facă tot ce fac alți rezidenți, dar ar putea să nu poată juca la turneul de tenis pe zgură, programat în perioada 9-17 aprilie anul acesta. Conform regulilor actuale în vigoare, Novak Djokovic poate juca la turneu, dar numai până în semifinale.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
ACUM 20 ORE

Sârbii, descoperire absurdă pentru Novak Djokovic, în privința turneului de la Monte Carlo

Novak este așteptat să concureze la Dubai săptămâna viitoare, unde va juca primul său meci oficial în acest sezon, după ce a fost împiedicat să-și apere titlul la Australian Open. El îl va întâlni în primul meci pe italianul Lorenzo Musetti. Totuși, există o problemă în privința turneului de la Monte Carlo. Deși Monaco este considerat un Principat în sine, măsurile prescrise de guvernul francez sunt încă în vigoare acolo.
Până în urmă cu câteva zile, se considera că Djokovic ar putea obține permisiunea de a juca la turneu fără probleme, dar dintr-o dată acea poveste s-a complicat. Guvernul francez a decis în urmă cu câteva zile să reducă valabilitatea permisului pe baza trecerii prin boală. În loc de șase luni, acum este valabil doar patru.
Sârbii transmit că testul pozitiv al lui Djokovic este din 16 decembrie, deci expirarea acestuia se va produce pe 14 aprilie, exact în ziua în care ar trebui să joace în semifinale la Monte Carlo, dacă va ajunge în acea fază a competiției! Știind cât de riguroase sunt autoritățile când vine vorba de respectarea măsurilor anti-COVID-19, așa cum s-a văzut în Australia, se dovedește că Novak ar putea juca în turneu, dar doar până în semifinale.
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51
Tenis
Novak Djokovic le-a răspuns rușilor care l-au rugat să boicoteze Wimbledon-ul! Mesajul lui Nole
16/05/2022 LA 16:11