Locul 35 mondial Pella și locul 93 mondial Hugo Dellien au fost amândoi trimiși acasă de organizatori și sfătuiți să intre în carantină după ce antrenorul lor, Juan Manuel Galvan, a fost depistat pozitiv cu coronavirus.
Decizia a fost criticată masiv de jucători, inclusiv de președintele consiliului jucătorilor ATP, Novak Djokovic, pentru că nici Pella, nici Dellien, nu au fost depistați pozitiv după rezultatul lui Galvan.
Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea e în sferturi la Portoroz! Românca, revenire frumoasă în meciul cu Martincova
ACUM 8 ORE

Pella, furios pe organizatori

După începerea turneului, Pella a publicat un comunicat pe contul său de Instagram pentru a-și arăta nemulțumirea și a dezvălui că ulterior Galvan a avut și el un test negativ.
”Nu am primit nicio informație de la turneu sau de la ATP. Le-am trimis al cincilea meu test negativ la fel și Hugo și Jose și nimeni nu ne-a spus nimic”, a afirmat el.
”Ieri după-amiază l-au testat din nou pe Galvan și a fost negativ. Imaginați-vă cum mă simt. Nu știu ce se va întâmpla, cine își va asuma responsabilitatea și ce soluție va fi oferită. Juan este negativ și nu a avut niciodată virusul, aparent”, a precizat el.
Dacă decizia nu se va schimba, Pella și Dellien vor rata US Open, care va începe pe 29 august, în direct pe Eurosport.
Tenis
Laver Cup se vede pentru încă 10 ani pe Eurosport în toată Europa
ACUM 8 ORE
Tenis
ATP ia atitudine în scandalul momentului! Decizia luată după pauzele lungi ale lui Tsitsipas
ACUM 9 ORE