Belinda Bencic, ocupanta locului 4 WTA și campioana en-titre de la Dubai, a fost în turul inaugural la doar cinci puncte distanță de a obține un Golden Set (un set în care nu cedează niciun punct). Sportiva din Elveția a câștigat primele 19 puncte ale meciului cu Anastasia Pavlyuchenkova și a condus cu 4-0 și 40-0.
Belinda Bencic a câștigat primul set până la urmă cu 6-1, după 25 de minute de joc. Pavlyuchenkova, sfertfinalistă anul acesta la Australian Open, a câștigat pe propriul serviciu o singură dată în setul inaugural. Setul secund a fost câștigat de rusoaică, scor 6-1, după 30 de minute de joc. Până la urmă, Pavlyuchenkova s-a impus, scor 1-6, 6-1, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 32 de minute de joc.
Tenis
Cea mai mare surpriză din tenis? Un puști cu o cotă de 101 l-a pulverizat pe Diego Schwartzman
ACUM 3 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
Interviu cu "mamaia" Emmei Răducanu, în presa din Anglia! "După Wimbledon i-am spus să renunțe!"
ACUM 5 ORE
Tenis
Cupa Davis | România-Portugalia, în Grupa Mondială 1! Marius Copil câștigă în fața lui Gastao Elias
ACUM 9 ORE