Renata Zarazua, un wildcard, a provocat surpriza imensă chiar pe teren propriu, jucătoare din Mexic eliminând-o pe favorita nr 1 Sloane Stephens cu 6-4, 6-2 în prima rundă a turneului de la Acapulco.
”Cred că planul meu, în primul rând, a fost să am încredere că pot câștiga. Am făcut niște planuri tactice înainte de meci cu antrenorul meu. Cred că am fost foarte entuziasmată. Am șansa aici să joc cu cei mai puternici jucători. Sunt foarte fericită”, a declarat Zarazua.
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
ACUM 9 ORE
Stephens a câștigat turneul de la Acapulco în 2016 dar joi seara Zarazua a produs surpriza turneului într-o victorie care a durat 85 de minute în fața fostei campioane de la US Open.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
"M-a luat prin surprindere!" Ce a spus Ilie Năstase despre despărțirea dintre Simona Halep și Cahill
ACUM 12 ORE
Tenis
Crăciunul, ANULAT pentru sportivii care vor să repete performanța Emmei Răducanu la Australian Open
ACUM 12 ORE