Sofia Kenin, ocupanta locului 7 WTA, a produs surpriza începutului de an la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, alături de cel poreclit "Regele de la Melbourne", Novak Djokovic, care a cucerit anul acesta al optulea titlu al carierei la Antipozi. Sârbul este neînvins în finale la Australian Open și deține cele mai multe trofee la Melbourne.
Marele campion sârb a câștigat primul titlu major la Australian Open în 2008, iar în prezent a ajuns la 17 astfel de titluri la general, însă Rod Laver Arena pare să fie a doua lui casă. Faptul că s-a impus în 2020 la Australian Open alături de Novak Djokovic a reprezentat pentru Kenin o oportunitate unică în carieră.

Sofia Kenin, susținătoarea lui Djokovic în finala de la Australian Open

Tenis
ATP nu vrea să-și suspende turneele din China! Ce a cerut în cazul Shuai Peng
ACUM O ZI
Americanca în vârstă de 21 de ani a mărturisit la Dubai săptămâna aceasta că l-a susținut pe Novak Djokovic în finala disputată de sârb cu Dominic Thiem. Sofia a declarat că era disperată să-i trimită marelui campion sârb un mesaj de felicitare, iar pentru asta avea nevoie ca Djokovic să-l învingă pe adversarul lui aflat în mare formă.
A început să mă urmărească pe rețelele de socializare pe când eram în Melbourne. Am vorbit puțin, am avut o conversație după ce amândoi am câștigat la Australian Open. Sunt atât de fericită că a câștigat el. Îmi amintesc finalele în care a jucat. Am ținut cu el pentru că aveam nevoie de o scuză pentru a-i trimite mesaj. Voiam doar să-l felicit, da. Cred că este grozav. Am fost foarte entuziasmată să am fotografii alături de el cu trofeele cucerite.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Rusia, în semifinalele Cupei Davis. Programul penultimului act
IERI LA 08:36
Tenis
Djokovic susține WTA în cazul Peng! Ce a declarat liderul ATP despre suspendarea turneelor din China
02/12/2021 LA 10:28