Elena Rybakina a eliminat-o pe Sofia Kenin de la Dubai iar o altă jucătoare din estul Europei a învins-o pe americancă - Dayana Yastremska a câștigat în fața lui Kenin cu 6-3, 7-6, în o oră și 35 de minute. Ucraineanca a reușit 13 ași și a salvat patru mingi de break pentru a menține presiunea pe Sofia. Americanca a pierdut 46% din punctele jucate în game-urile ei, pierzând trei game-uri pe propriul serviciu.
În ultimul set, Dayana a rămas concentrată și agresivă și a forțat o eroare pentru a ajunge la scorul de 4-1 iar apoi a avut patru mingi de meci la 6-2. Pe a treia a câștigat-o și a a avansat în a treia rundă unde va juca cu finalista de la Australian Open, Garbine Muguruza.
Tenis
Joc periculos! Taro Daniel a trimis un retur cu care a fost aproape de a face KO arbitrul de scaun
ACUM 7 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Zidansek - Watson - Australian Open
ACUM 10 MINUTE
Tenis
Așa s-a calificat Sorana Cîrstea în turul 3 la Australian Open 2022: Victorie în 2 seturi cu Kucova
ACUM O ORĂ