Turneul din Emiratele Arabe Unite va avea loc în perioada 21-27 februarie, iar pentru acesta, Novak Djokovic a primit permisiunea de a participa fără certificat de vaccinare, care a fost principalul obstacol în calea participării sale la Australian Open, primul Grand Slam al sezonului. La Dubai, turneu care se va vedea în direct pe Eurosport și Eurosport Player, Novak Djokovic e așteptat cu mare nerăbdare, atât de către suporteri, cât și de organizatori.
Liderul mondial din ATP, care a ajuns ieri la 360 de săptămâni petrecut pe locul 1 mondial, va avea parte de susținere masivă la Dubai. În acest moment, toate biletele puse la vânzare sunt epuizate. Fanii lui Nole, care doreau să-l vadă pe sârb în acțiune la Melbourne, au fost atunci dezamăgiți de deznodământ, motiv pentru care sunt acum hotărâți să creeze o atmosferă de vis pentru favoritul lor în Emiratele Arabe Unite.
Roland Garros
Novak Djokovic, dărâmat de ceea ce a trăit în Australia! "95% nu și-ar fi revenit niciodată"
ACUM 3 ORE

Novak Djokovic revine pe teren săptămâna viitoare, la Dubai, în direct pe Eurosport

De cinci ori campion la Dubai, Novak Djokovic este așteptat cu brațele deschise și de către organizatori. Directorul turneului de 500 de puncte de la Dubai, Salah Talak, și-a exprimat încântarea cu privire la faptul că sârbul va juca pentru prima dată în 2022 la competiția pe care o organizează: "Cred că e grozav că Novak revine. Știu că întreaga lume a fost împotriva lui, dar la sfârșitul zilei, el este numărul 1 și campionul Dubaiului", a spus Talak.
"Nu ne îngrijorează starea lui de vaccinare pentru că este mai important să respectăm măsurile și protocoalele Guvernului. Guvernul de aici nu cere ca cineva să fie vaccinat pentru a intra în țară. Atâta timp cât este supus testării PCR și testele sunt negative, poate intra. Avem teste PCR la aeroport, disponibile imediat la sosire și, bineînțeles, la locul unde se află hotelul oficial al turneului", a mai spus directorul turneului de la Dubai.
Turneul de la Dubai debutează pe 21 februarie, iar Novak Djokovic se va lupta pentru al șaselea său titlu în Emiratele Arabe Unite, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros
Roland Garros LIVEBLOG | Martina Trevisan, prima jucătoare calificată în sferturile de finală
ACUM 4 ORE
Roland Garros
Roland Garros LIVEBLOG | S-au terminat toate meciurile din turul 3! Cum arată tablourile optimilor
IERI LA 07:03