”În primul rând, vreau să mulțumesc echipei mele, mulțumesc că m-ați suportat, zi și noapte, știu că nu sunt mereu o persoană ușoară, mulțumesc că ați crezut în mine, că m-ați susținut zilnic. Aș vrea să o felicit pe Elise, felicitări pentru tot, ai o carieră grozavă și mult succes în viitor.
Sunt foarte fericită că am câștigat, nu mă așteptam, ca să fiu sinceră. Deci sunt de două pri mai fericită și aș vrea să mulțumesc tuturor celor care au făcut acest turneu posibil, știu că trăim vremuri grele. Este un privilegiu să fim astăzi aici.
Aș vrea să mulțumesc și echipei mele de fizioterapeuți, Gil și Florin, datorită lor sunt într-o condiție fizică bună în fiecare zi. Sper să mă întorc să apăr acest titlu”, a declarat Cîrstea pe teren imediat după încheierea partidei.
Laver Cup
Laver Cup | Europa conduce după primul meci al zilei! Ruud l-a învins pe Opelka în două seturi
ACUM 8 ORE

Sorana Cîrstea a câștigat turneul de la Istanbul fără să piardă vreun set

Sorana Cîrstea a făcut un prim set de foarte bună calitate, pierzând un singur game, pe propriul serviciu, și reușind 3 break-uri.
Mertens a început mai bine setul doi, reușind un prim break în game-ul 4 și desprinzându-se apoi la 1-4. De la 2-5, Sorana Cîrstea a preluat inițiativa și a câștigat 4 game-uri la rând (6-5) și ajungând în situația de a servi pentru câștigarea turneului.
Deznodământul a fost însă amânat, Mertens reușind să egaleze cu un nou break și ducând setul la tiebreak. Tiebreak pe care Cîrstea l-a câștigat cu puține emoții, adjudecându-și setul, meciul și turneul.
Laver Cup
Rezumatul primului meci de la Laver Cup 2021: Opelka - Ruud. Europa conduce cu 1-0
ACUM 8 ORE
Tenis
Are Serena Williams o urmașă în WTA? "Vom vedea de ce e în stare tânăra Emma Răducanu"
ACUM 11 ORE