Organizatorii Roland Garros 2020 au anunțat marți prin intermediul unui comunicat că turneul parizian se amână pentru luna septembrie, urmând ca meciurile de pe tabloul principal să debuteze pe 20 septembrie, iar finala masculine să aibă loc pe 4 octombrie. Organizatorii turneului au explicat decizia motivând că, deși este imposibil de prezis care va fi situația pe 18 mai, măsurile luate deja au făcut imposibilă continuarea pregătirii turneului.
La doar câteva minute după comunicatul organizatorilor, Sorana Cîrstea s-a arătat indignată pe contul personal de Twitter, ea precizând că află din nou de pe rețelele de socializare despre niște decizii pe care jucătorii ar fi trebuit să le afle primii. “Poftim? Aflu din nou de pe Twitter…”, a fost mesajul Soranei Cîrstea.
Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea, înfrângere la Portoroz, dar în urcare în WTA
ACUM 6 ORE
De asemenea, Vasek Pospisil a avut o reacție dură la adresa organizatorilor francezi: "Asta e pură nebunie. Anunț uriaș din partea organizatorilor schimbând datele de desfășurare cu o săptămână după US Open. Niciun fel de comunicare cu jucătorii sau cu ATP... avem ZERO lucruri de spus în acest sport..."

Jucătorii, înștiințați pe rețelele de socializare

Sorana a experimentat pentru prima dată gafa organizatorilor la turneul de la Indian Wells. Atunci, ea a fost întrebată de suporteri cum au fost jucătoarele înștiințate de anularea turneului. Sorana a răspuns: “Tocmai am aflat de pe Twitter”, fapt care a creat un întreg haos în rândul suporterilor de pe această rețea de socializare.
Inițial, al doilea turneu de Grand Slam al anului ar fi trebuit să aibă loc între 25 mai și 7 iunie. Ultimii campioni de pe zgura pariziană sunt Rafael Nadal (12 titluri) și Ashleigh Barty. La ediția de anul trecut, Simona Halep s-a oprit în sferturi (a fost învinsă de Amanda Anisimova).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea e în sferturi la Portoroz! Românca, revenire frumoasă în meciul cu Martincova
IERI LA 16:12
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12