Început cu o oră de întârziere, din cauza ploii, duelul dintre Cîrstea și McHale a fost unul strâns, însă românca a reușit să fie constant cu un pas în față, americanca nereușind să treacă niciun moment la conducere pe tabelă.
McHale și-a procurat primele mingi de break în partidă, în game-ul cu numărul cinci al setului inaugural, însă ratarea acestora a costat-o, Cîrstea reușind break-ul în game-ul imediat următor. Chiar dacă nu a reușit să închidă manșa când a servit la 5-3, Cîrstea a obținut un nou break, asigurându-și un avantaj pe care nu îl irosise la New York decât de două ori în 10 partide.

Highlights | Sorana Cîrstea - Christina McHale

Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea e în sferturi la Portoroz! Românca, revenire frumoasă în meciul cu Martincova
ACUM 12 ORE
În setul secund, Cîrstea și McHale au făcut de două ori schimb de break-uri, înainte ca românca să accelereze decisiv la 5-5, având și o doză de șansă cu fileul, dar și atacuri frumoase și adânci în terenul americancei aflate cu două locuri mai sus în clasamentul mondial.
Sorana Cîrstea a încheiat partida cu a 23-a sa lovitură câștigătoare, cu 10 mai multe decât a reușit adversara sa.
Cîrstea a reușit să echilibreze și bilanțul meciurilor directe cu McHale, 2-2, iar mai departe va juca împotriva unei britanice – Johanna Konta (0-1 la meciuri directe) sau Heather Watson (1-3 la meciuri directe).
Tenis
Laver Cup se vede pentru încă 10 ani pe Eurosport în toată Europa
ACUM 12 ORE
Tenis
ATP ia atitudine în scandalul momentului! Decizia luată după pauzele lungi ale lui Tsitsipas
ACUM 13 ORE