Meciul a durat o oră și 2 minute, Sorana Cîrstea neavând nici o problemă în a-și adjudeca cele două seturi, în care sportiva din China a izbutit să câștige doar 3 game-uri.
Cîrstea urma să evolueze în sferturi împotriva canadiencei Bianca Andreescu, dar aceasta s-a retras din turneu, din motive medicale, după ce câştigase meciul din optimi.
În consecință, Cîrstea va avea un tur liber și va evolua direct în semifinale, unde va întîlni câștigătoarea meciului dintre Yuliya Putintseva și Magda Linette.
Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Medvedev, în semifinale, după o partidă ireală cu Auger-Aliassime
26/01/2022 LA 14:07
Pentru prezența în semifinale, Sorana Cîrstea va primi 8.145 de euro şi 110 puncte WTA.

Sorana Cîrstea, gata de Roland Garros

Sori a reușit să revină excelent în circuit, după accidentarea avută după turneul de la Istanbul, pe care a reușit să îl câștige, după ce a trecut în ultimul act de Elise Mertens.
Sportiva născută în București e marea speranță a României la Roland Garros, turneu ce va începe de luni, în direct pe Eurosport și Eurospor Player. Pe tabloul principal de la Paris mai sunt calificate Ana Bogdan, Patricia Țig și Irina Begu, în timp ce Jaqueline Cristian, Monica Niculescu și Irina Bara joacă în ultimul tur de calificări.
Meciurile de pe tabloul principal de la Roland Garros se desfășoară în perioada 30 mai - 13 iunie şi pot fi urmărite în direct pe Eurosport şi Eurosport Player.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Australian Open
Moment istoric în semifinalele Australian Open: de 9 ani nu s-a mai întâmplat așa ceva într-un GS
26/01/2022 LA 08:20
Australian Open
Swiatek, în semifinale la Australian Open. Meciul cu Sorana Cîrstea a ajutat-o enorm
26/01/2022 LA 05:31