Meciul a durat o oră și 2 minute, Sorana Cîrstea neavând nici o problemă în a-și adjudeca cele două seturi, în care sportiva din China a izbutit să câștige doar 3 game-uri.
Cîrstea urma să evolueze în sferturi împotriva canadiencei Bianca Andreescu, dar aceasta s-a retras din turneu, din motive medicale, după ce câştigase meciul din optimi.
În consecință, Cîrstea va avea un tur liber și va evolua direct în semifinale, unde va întîlni câștigătoarea meciului dintre Yuliya Putintseva și Magda Linette.
Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea, înfrângere la Portoroz, dar în urcare în WTA
ACUM 10 ORE
Pentru prezența în semifinale, Sorana Cîrstea va primi 8.145 de euro şi 110 puncte WTA.

Sorana Cîrstea, gata de Roland Garros

Sori a reușit să revină excelent în circuit, după accidentarea avută după turneul de la Istanbul, pe care a reușit să îl câștige, după ce a trecut în ultimul act de Elise Mertens.
Sportiva născută în București e marea speranță a României la Roland Garros, turneu ce va începe de luni, în direct pe Eurosport și Eurospor Player. Pe tabloul principal de la Paris mai sunt calificate Ana Bogdan, Patricia Țig și Irina Begu, în timp ce Jaqueline Cristian, Monica Niculescu și Irina Bara joacă în ultimul tur de calificări.
Meciurile de pe tabloul principal de la Roland Garros se desfășoară în perioada 30 mai - 13 iunie şi pot fi urmărite în direct pe Eurosport şi Eurosport Player.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea e în sferturi la Portoroz! Românca, revenire frumoasă în meciul cu Martincova
IERI LA 16:12
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12