Cîrstea a demonstrat că poate juca foarte bine și pe consolă, deși a avut primul contact cu tenisul virtual în urmă cu o săptămână. În prima partidă de ieri, Sorana s-a distrat cu Johanna Konta, câștigând cu 3-0 și cedând un singur punct. Confruntarea cu Svitolina s-a dovedit a fi mult mai dificilă, însă sportiva noastră și-a păstrat calmul și a reușit să se impună cu 4-2, după ce a salvat 3 mingi de meci.
La finalul celor două partide, Sorana a povestit amuzată cum a trăit prima sa experiență în tenisul virtual:
Nici nu am realizat că a avut 3 mingi de meci, îmi amintesc doar una. Mi-am spus în minte: 'Sorana, dacă nu câștigi acest punct, vei fi eliminată!'. A fost o revenire incredibilă, nici nu mi-am imaginat așa ceva. Sunt foarte fericită. Știam că Elina (n.r. - Svitolina) se descurcă foarte bine pe consolă, în timp ce eu am jucat pentru prima oară în urmă cu o săptămână. | Sorana Cîrstea
Tenis
Un fost număr 1 ATP englez e convins: "Emma Răducanu va câștiga multe titluri dacă va face asta"
ACUM O ORĂ

Sorana Cîrstea: "Voi încerca să ajung în semifinale, măcar în lumea virtuală"

Extrem de entuziasmată de jocul său din fața playstation-ului, Sorana n-a ezitat să facă câteva glume despre propria persoană, realizând o paralelă între meciurile din realitate și cele virtuale, disputate la Mutua Madrid Open:
Este o surpriză minunată. Am ajuns de 2 ori în sferturi în realitate, la Mutua Madrid Open. Deci acum pot să spun că m-am calificat pentru a 3-a oară. Voi încerca să ajung în semifinale, măcar în lumea virtuală. | Sorana Cîrstea
În ultimul meci al grupei, Sorana o va întâlni pe Victoria Azarenka, nu înainte de ora 20:20. Jucătoarea noastră a obținut deja calificarea în optimi, fiind lider în grupa ei.
Turneul Mutua Madrid Open Virtual Pro continuă pe Eurosport.ro cu meciuri extrem de interesante, astăzi de la ora 16:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Berrettini - Monfils - Australian Open
ACUM 3 ORE
Australian Open
Australian Open 2022 | Top 5 lovituri din prima zi a sferturilor de finală
ACUM 3 ORE