Sorana Cîrstea, ocupanta locului 39 WTA, și favorită numărul 5 la turneul Melbourne Summer Set 2 (250 WTA), a fost eliminată în faza optimilor de finală de către Amanda Anisimova, ocupanta locului 78 WTA, cu scorul de 4-6, 1-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 8 minute de joc.
Față de primul meci din 2022, Sorana Cîrstea nu a fost mai bună decât adversara ei decât la capitolul ași, acolo unde a reușit 5, față de 4 ai americancei. Anisimova a avut o zi mult mai bună la serviciu față de sportiva noastră, iar dacă în primul set s-a dat o luptă serioasă, setul secund a fost la discreția Amandei Anisimova. Aceasta o va întâlni în continuare pe câștigătoarea dintre Begu și Paolini.
Roland Garros
Naomi Osaka nu știe dacă merge la Wimbledon, după eliminarea în turul 1 la Roland Garros: "E haos"
ACUM O ORĂ

Sorana Cîrstea, eliminată în optimi la Melbourne Summer Set 2

Sorana Cîrstea nu a mai reușit din păcate să continue seria atât de bună pe care o începuse în fața rusoaicei Varvara Gracheva, în fața căreia s-a impus cu scorul perfect, 6-0, 6-0, după doar 49 de minute de joc. Ajunsă până pe locul 21 WTA în 2013, Sorana Cîrstea vrea să egaleze acea poziție și chiar să urce mai mult.
Asta confirmă și mutările din cadrul staff-ului. Noul preparator fizic al Soranei are tot ce îi trebuie pentru a o ajuta pe jucătoarea din Târgoviște să continue ascensiunea în clasamentul mondial. Francezul Yann Gravoulet lucrează pentru academia lui Patrick Mouratoglou și a fost unul dintre motivele pentru care rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova a ajuns până în finala la Roland Garros în 2021.
Roland Garros
Amanda Anisimova, victorie muncită cu Naomi Osaka! Japoneza, OUT în primul tur de la Roland Garros
ACUM 4 ORE
Roland Garros
EXCLUSIV | Sorana Cîrstea, dezvăluiri despre prezența lui Goran Ivanisevic la meciul ei cu Maria
IERI LA 13:04