Pe lângă Simona Halep, cap de serie numărul unu, România va mai avea o reprezentantă în proba de simplu de la turneul din Emiratele Arabe Unite.
Sorana Cîrstea a avut o misiune teribil de complicată pentru a accede pe tablou, trebuind să treacă în semifinalele calificărilor de Julia Goerges. În ultimul tur, a avut parte de o altă sportivă cu un CV impresionant, dar Sori a reușit să își țină în frâu emoțiile și să facă o partidă foarte bună.
Meciul a fost ca un rollercoaster pentru ambele sportive, fiecare dominând categoric câte un set. S-a intrat în decisiv, unde Cîrstea a reușit breakul din primul game, dar a cedat imediat avantajul. La 4-4, bucureșteanca a reușit din nou breakul, de această dată cel decisiv, închizând partida pe propriul serviciu, la a doua minge de meci.
Tenis
Simona Halep, prima confirmare pentru 2022! Unde va participa în premieră + anunțul organizatorilor
ACUM O ORĂ
Înainte de disputa de azi, Cîrstea avea un palmares negativ în fața sportivei care a fost pe locul 6 WTA în urmă cu patru ani. Iberica se impusese la Marbella și la Roland Garros, în timp ce Sori obținuse singura sa victorie la Australian Open, în 2017.
În ultimul tur al calificărilor de la Dubai s-a mai calificat o româncă, Ana Bogdan. Din păcate aceasta a pierdut în fața sportivei din Belarus, Aliaksandra Sasnovich.
Australian Open
Novak Djokovic va juca, aproape sigur, la Australian Open! Numele sârbului, pe lista participanților
ACUM 9 ORE
Tenis
Teng Biao, un cunoscut disident chinez, anunț îngrijorător despre Peng Shuai, la CNN
ACUM 12 ORE