Pe lângă Simona Halep, cap de serie numărul unu, România va mai avea o reprezentantă în proba de simplu de la turneul din Emiratele Arabe Unite.
Sorana Cîrstea a avut o misiune teribil de complicată pentru a accede pe tablou, trebuind să treacă în semifinalele calificărilor de Julia Goerges. În ultimul tur, a avut parte de o altă sportivă cu un CV impresionant, dar Sori a reușit să își țină în frâu emoțiile și să facă o partidă foarte bună.
Meciul a fost ca un rollercoaster pentru ambele sportive, fiecare dominând categoric câte un set. S-a intrat în decisiv, unde Cîrstea a reușit breakul din primul game, dar a cedat imediat avantajul. La 4-4, bucureșteanca a reușit din nou breakul, de această dată cel decisiv, închizând partida pe propriul serviciu, la a doua minge de meci.
Diriyah Tennis Cup
Stefanos Tsitsipas, out de la Diriyah Cup! Elenul, învins în două seturi de Cameron Norrie
ACUM 7 ORE
Înainte de disputa de azi, Cîrstea avea un palmares negativ în fața sportivei care a fost pe locul 6 WTA în urmă cu patru ani. Iberica se impusese la Marbella și la Roland Garros, în timp ce Sori obținuse singura sa victorie la Australian Open, în 2017.
În ultimul tur al calificărilor de la Dubai s-a mai calificat o româncă, Ana Bogdan. Din păcate aceasta a pierdut în fața sportivei din Belarus, Aliaksandra Sasnovich.
Diriyah Tennis Cup
Zverev, primele impresii după revenirea pe teren! Germanul îi ia ca exemple pe Nadal și Federer
ACUM 8 ORE
Diriyah Tennis Cup
Diriyah Cup | Rezumatul partidei Daniil Medvedev - Alexander Zverev, câștigată de rus în două seturi
ACUM 9 ORE