Turneul J&T Banka Open de la Ostrava este programat să înceapă luni, 19 octombrie, iar meciurile se vor disputa in-door, pe hard. Conform protocoalelor de sănătate ale WTA, fiecare sportivă trebuie testată pentru Covid-19 înainte de orice turneu, iar până la aflarea rezultatelor, acestea trebuie să nu iasă din camera de hotel.
Sorana Cîrstea este una dintre româncele care vor luat startul la acest turneu, dar sportiva noastră s-a arătat foarte nemulțumită de faptul că trebuie să aștepte foarte mult până la venirea rezultatelor. Aceasta a răbufnit printr-o postare de pe contul personal de Twitter, în care a menționat că așteaptă deja de 25 de ore rezultatul fără să primească niciun răspuns.
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
ACUM 14 ORE

Sorana Cîrstea, foarte nervoasă pe oficiali

"Stau de 25 de ore în camera mea așteptând rezultatele testului pentru Covid. Puteți să îmi spuneți ceva (făcând trimitere la oficialii turneului și ai circuitului WTA)? Aparent, nimeni nu știe nimic, pe oricine aș întreba. Mulțumesc!", a scris Sorana pe Twitter cu puțin timp în urmă.
La scurt timp, Sorana a venit cu încă o postare, în care a menționat că și-a făcut deja un test înainte să plece din România, care a ieșit negativ, arătându-și din nou frustrarea față de regulile impuse de oficialii WTA: "Marți, în ziua în care am plecat de acasă, am făcut un test, așa cum fac mereu înainte de orice călătorie, doar pentru a fi sigură. Testul a ieșit negativ. Cu toate acestea, 12 ore mai târziu, am făcut un alt test, după ce am ajuns la turneu și sunt pusă în carantină de peste 25 de ore! Înțeleg că regulile sunt reguli, dar nu are niciun sens."
Situația din Cehia este una dintre cele mai delicate din toată Europa, numărul de cazuri raportat la cel de locuitori fiind unul dintre cele mai mari. Ca atare, guvernul a impus o serie de noi restricții, care au afectat și sportul, fotbalul fiind oprit pentru minim 2 săptămâni.
Tenis
Fernando Verdasco, suspendat două luni pentru dopaj! Anunțul Agenției Internaționale de Integritate
ACUM 15 ORE
Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
ACUM 16 ORE