Sorana Cîrstea a trecut peste faptul că s-a oprit în turul 2 la US Open și a debutat cu dreptul în turneul WTA de la Portoroz (Slovenia). Ea a învins-o destul de clar pe Heather Watson, cu scorul de 6-1, 6-3.
Înaintea acestui joc, sportiva din Marea Britanie avea 3-1 la meciurile directe, astfel că prin acest succes, Sorana a mai redus din diferență.
Transylvania Open
Irina Bara, pulverizată la Transylvania Open în optimi! Românca a câștigat doar trei game-uri
ACUM 30 MINUTE
În turul următor, românca va juca cu învingătoarea dintre Tereza Martincova din Cehia (locul 61 WTA) și Karolina Kucova din Slovacia (locul 119 WTA).

Sorana Cîrstea a fost extrem de supărată după ultimul meci la US Open

După eliminarea de la US Open în partida cu Shelby Rogers, Sorana Cîrstea a fost extrem de supărată.
"Am făcut un meci foarte prost. Probabil a fost cel mai prost meci al anului. Nu cred că are sens să intru foarte mult în detalii. Cert este că a fost un joc foarte slab din partea mea. O dreaptă care azi nu a găsit terenul. Adversara a fost solidă, a jucat ce trebuia. Dar totul a ținut de mine, am jucat extrem de slab, a fost probabil cel mai slab meci al anului", a susținut Sorana Cîrstea după acea confruntare.

Us Open 2021 | Reacția Soranei Cîrstea după eliminarea din turul 2

În urmă cu nici două săptămâni, reprezentanta României nu avea idee nici măcar ce program va urma: "Sincer, nu știu ce urmează, este un program destul de încurcat din cauza pandemiei, cu turnee care nu sunt încă sigure. Nu știu exact ce urmează, va trebui să mă uit exact pe calendar și să văd care este cea mai bună opțiune și cel mai bun plan pentru ultima lună a anului".
Sorana Cîrstea a trecut însă peste acest moment mai delicat, iar azi și-a trecut în cont a 22-a victorie din 2021.
Transylvania Open
Simona Halep – Varvara Gracheva, LIVE TEXT de la ora 18, în optimi la Transylvania Open
ACUM O ORĂ
Transylvania Open
Britanicii, îngrijorați de apropierea Emmei Răducanu de România: "Au luat-o sub aripa lor!"
ACUM 2 ORE